Asilinannesi16 hayalcim ay tanışalım arkadaş olalim yalnizliktan gebercem 🤣🤣 kasımda taşındık buraya market ev ev market baydi vallahi ya 🤦🏼♀😅
Ayssayss Sinemkocak bende hatice hanıma gidiyorum, nasipse temmuzda doğum olacak. Şuan için çok memnunum umarım bende doğum zamanında sizin gibi memnun kalırım :)
Sinemkocak Ayssayss memnun kalırsınız insallah benim doğumum akşam oldu ona ragmen 10 dakika içinde hemen geldi cok güzel ilgilendi dogum anindada cok sakin cok pozitifti çok güzel bir doğumum oldu ❤️
Havvaca ArvenMom Haziran temmuz gibi zam gelme ihtimali varmış canım. Kesin değil ama olabilir dediler
Ftm16 Mti2209 vallahi daha sormadım bende sormaya korkuyorum 🤣 ama bayrama yakın kontörle gittiğimde sormam lazım artık siz kaç haftalıksınız ki
zeeyneeeppp aze16 evet çok memnunum sadece çok hastası olduğu için randevulu da olsanız bekliyorsunuz ama değer
aze16 zeeyneeeppp anladım bende şuan Fatma Sezginle görüşüyorum ilk randevumu ona bulabildiğim için medicanada eğer değiştirmek istersem Volkan beyi düşünüyorum
Aytekin1 Ervaduru merhaba bugün muayene oldum neşe hanıma çok tatlı dilli ve ilgiliydi ben memnun kaldım tavsiye ederim 😌
hayalcim Asilinannesi16 ahaha tanışalım ben 3 yıldır burdayım ama bende çok insan tanımıyorum netarafta oturuyosunuz
anneolmakzoramagulusuyeter_ Jelibon16 Esentepe düşünüyorum 21 olmak üzereyim siz nerede ve kaç haftalık olucaksiniz:)
Jelibon16 anneolmakzoramagulusuyeter_ haftadayım heyecan büyük:) Normal doğum düşünüyorum şartlar uygun olursa çatı muaynesinden sonra belli olacak hastane acıbadem inşallah🤍