mylittle_pumpkin Ogretmen Ben de Jimer’de detaylı ultrasona girdim 2 hafta önce, fiyatı 1210 tl. Radyolog Tuba Hanım yaptı ultrasonu ve çok memnun kaldım her şeyi tek tek anlatıyor yaklaşık 1 saat sürdü
merveogrtmn Naz1616 😅 hemen sular vadisinin yan tarafı şok market var oradayım, siz ne taraftasınız 😊
mylittle_pumpkin İnegöl’de Aritmi Hastanesine giden var mı acaba, hastanenin doğum ücretini biliyor musunuz?
Betulsar mylittle_pumpkin şunu soyliyim bence mecbur değilseniz bursaya gitme sansiniz varsa bursaya gidin
mylittle_pumpkin Betulsar Şu an için Bursa Jimer’e gidiyorum ama o hastanenin doğum fiyatı da normal ya da sezaryen fark etmeksizin 18 bin TL 😥 O yüzden sormuştum
Yusufii Aytekin1 Ahmet jakala gidiyorum doğumu şehir hastanesinde yapicam oglumda da aynısını yaptım sen?
Aytekin1 Yusufii bir kere şehir hastanesinde muayene oldum ilgi alaka sıfırdı şimdi esentepede neşe kaplan karakaştan randevu aldım bakalım
Betulsar mylittle_pumpkin ben dün esentepeyle görüştüm sezeryan veya normal fark etmiyor 9500 sigortalı 10.500 sigortasız bende nimeti istemiştim ama sigortasız fiyatı çok yüksek geldi. Sigortanız varda medicabilide tavsiye edebilirim sigortalı fiyatı 10.000
Hilalttk16 Ogretmen merhabalar detaylı ultrasona sonomar a gittim ben 1000 TL ye bursa da 😊 doktorun adı Zafer sivri 😌 bende tavsiye üzerine gitmiştim 🤗
Naz1616 1oglum bende 1 kere gitdim şehir Hastanesi’ne Mustafa aldundaga ama sonra randevu bulamadım aynı doktora şimdi özel muayaneye gidiyorum Ziya Çetine çok memnunum
Sinemkocak Betulsar ben inegolde cihangir hastanesinde hatice hanima gittim hamileligimin başından sonuna kadar cok cok memnun kaldım doktorum ve ebeler sayesinde miss gibi bir doğumum oldu aklınızda bulunsun 🥰❤️ @mylittle_pumpkin
Ervaduru Naz1616 ziya çetin i ben hiç begenmedim alel acele muayene ediyor baka bir sıkıntım vardı ne oldugunu bilemedi şeker hastasıyım bana direk ilaç verdi ilaç verilmiyor bir kez gittim