Mti2209 minigim1669 merhaba bende Orhangazi de oturuyorum, atakentte ki doğum fiyatını biliyor musunuz acaba ☺️
Aytekin1 Ervaduru şehir hastesinde muayene oldum bir sefer şimdi esentepede neşe kaplan karakaştan randevu aldım haftaya pazartesi gidicem tavsiye üzerine bakalım. Siz ?
Yusufii Aytekin1 Ahmet jakala gidiyorum doğumu şehir hastanesinde yapicam oglumda da aynısını yaptım sen?
Ogretmen Naz1616 bursa görünce yazmak istedim. Ben yalovadayım. Burda detaylı ultrason yok. Bursaya gideceğiz ama nasıl randevu alınır nereye gidilir acaba
Naz1616 Ogretmen ben yıldırım dorukta olucam 6 nisana randevu aldım 1.100 TL dediler telefonla randevu alabilirsiniz yıldırım doruk iletişim yazın çıkar internetde
mylittle_pumpkin Ogretmen Ben de Jimer’de detaylı ultrasona girdim 2 hafta önce, fiyatı 1210 tl. Radyolog Tuba Hanım yaptı ultrasonu ve çok memnun kaldım her şeyi tek tek anlatıyor yaklaşık 1 saat sürdü
Hilalttk16 Ogretmen merhabalar detaylı ultrasona sonomar a gittim ben 1000 TL ye bursa da 😊 doktorun adı Zafer sivri 😌 bende tavsiye üzerine gitmiştim 🤗
merveogrtmn Naz1616 😅 hemen sular vadisinin yan tarafı şok market var oradayım, siz ne taraftasınız 😊