Snmlsn Güzel anne adayları, anneler ben iki günden beri sancı çekiyorum ara ara. Dün gece gaz sıkışmam oldu 10 dakika kıvrandım. Şimdi de biraz fazla gazım var. Daha 4+6 dayım biraz endişelendim. Sizce normal bir süreç mi bu?
Hizligonzales Snmlsn evet normal ilk haftalar gaz sancisi siskinlik adet agrisi gibi agrilar normal gaz yapacak yiyeceklerden uzak durun biraz ilk gebeligimde de yasadim bundada yasiyorum o sorunu malesef
Fatmanur8 Snmlsn hele ben şu an var ya ağlıyorum 2 tane soda içtim üst üste hala çöl kötüyüm napıcam bilmiyorum
Snmlsn Hizligonzales çok teşekkür ederim için rahatladı biraz 🙏🏼 umarım sağlıklı bir şekilde geçer bu ağrılar 🙏🏼
Snmlsn Fatmanur8 dün ben yürüdüm baya evin içinde eğil kalk filan yaptım baya. Belki işe yarar umarım hemen atlatırsın 🙏🏼 dualarım seninle 🙏🏼
Hizligonzales Snmlsn ins hamilelikte malesef donem donem farklı ağrılar oluyor bebisler saglikli olsun ins.
Snmlsn AhmetVeMustafa o zaman çok normal bilmediğim için telaşlanmıştım ama demek olacak bu sancılar 😳 inşallah bir an önce atlatırız 🙏🏼
Snmlsn Fatmanur8 hiç üzülme. Biraz yürü evin içinde karnına masaj yap ve sabret🙏🏼 her şey miniklerimiz için ❤️
Fatmanur8 Snmlsn dua eder misiniz benim için gerçekten böyle devam ederse napıcam bilmiyorum hastaneye gitsem hastane napıcak kaç kere gittim hastaneye hemde uyumak istiyorum uyuyamıyorum hala ağlamaya devam ediyorum
Snmlsn Fatmanur8 güzel Allahım yardımcın olsun inşallah. Minik minik yürüyüşler yap. Ayaklarımı sıcak tut. Dayanamazsan hastaneye git bir şekilde yardımcı olurlar. Bir de tek değilsin bunları yaşayan panik yapma bak çok kişi bizim gibi sancı çekiyormuş.
Sezen01 Benim de ilk deneyimim olacak daha önce düşük yaptım sizin gibi hamileliğim yeni heyecanlıyım gaz problemim var portakal vs yemiyorum ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum ve yürüyüş yapıyorum yürüme bandında 🌸👀
Gozde-n Snmlsn çok geçmiş olsun canım. Bende 23. Haftalık hamileyim.ilk 3 ay çok gaz problemi yaşadım. Kadın doğum doktorum bana asla ilaç kullanma dedi. Rezene al yarım çay bardağı suyun içine yarım çay kaşığı rezene at 5 dk beklet demlensin sonra da iç dedi. Valla denedim o günden beridir gaz problemin yok. Haftada 2 den gazla yapma dedi. Bir de düşük problemi olanlar yapamıyormuş onuda belirteyim. Şafii ismiyle şifa olsun inşallah 🤲🏻
Mine9166 Snmlsn bende bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum doktor adet zamanı vücudu çok ödem toplayan anne adaylarından genelde yaşanıyor dedi.