Burcum Kiraz53 benim ilk gebeliğimde açlık toklukta çıkmamıştı ama şeker yüklemesinde çıkmıştı. Bana tam yükleme yapılmamıştı tek sefer daha düşük dozda içmiştim glikozlu bi içecekten ve gebelik şekerim vardı.
Kiraz53 Burcum anladım benim zaten ilk gebelikte çıkmadı bunda da çıkmaz yani Bi yandan yaptirmama taraftariyim
ipekmom_ emineakcan01 gece 12dennsomra bişey yiyip içmiyorsun test bitene kadar Sabah erken saatte gitmen gerekiyor hastaneye zaten max saat 11gibi işin bitmiş olur
2bebegim emineakcan01 endokrine yonlendirdi beni Dr, 2 hafta şekerimi günde 7 kez ölçtüm normal değerlerdeydi eğer yüksek cikarsa insuline başlarız demişti ki çok şükür gerek kalmadı.
2bebegim Bellabells ilk gebeligimiz ne zamandi bilmiyorum ama içecekler değişmiş olmalı. Bende içtim hatta korktumda kusma vs olurmu diye ama gayet normal tadı vardı , sprite gazoz a benziyordu hatta tadı.
Bellabells 2bebegim ilk doğum 2019 da oldu. O dönemde de çoğunluk rahat içmişti.benim içtiğim 100 lüktü.
Burcum 2bebegim bana diyet vermedi doktorum. Baskı altında hissetmem daha çok etkiler strese sokar dedi. Şeker ölçüm cihazı ile takip ettim her öğünümü. Karbonhidratı minimuma düşürüp şekerli gıdaları çıkartmıştım beslenmemden. Çok dikkat ettim.
1erkekkannesiiii emineakcan01 aç gitmiştim sıvıyı içince iyi geldi susuzluğum gitti hem de doydum 😂 zararı yok normal günde o sıvıdan daha fazla şeker tüketiyoruzdur emin ol canım. Bebeğin sağlığı için. Bende şeker çıktı diyetle düzenledik Allah korusun yaptırmasan daha kötü. Zaten zararlı bir şeyi sağlık bakanlığı da önermez. Bazıları ayıldım bayıldım diyor ama bünye meselesi sanırım Elmalı soda içtim yani çok da güzeldi
Canimucizem Zaten iki dilim baklavaya eş değer şeker miktarı zararlı bir şey olsa zaten doktor olmaz bilim varken insanlar neden inkar eder anlamam şeker inanın çok daha zararlı bebek için gebelik şekeri önemli bir durum Allah korusun
Aynenkanka emineakcan01 Beni sadece açlık zorladı, içeceğin tadı fena değil asidi kaçmış gazoz gibi düşün.