efeninannesiii_ Kızlar 38 haftalığız. Bugün belimde ağrı var yürüdükçe. Su, nişan vs yok ama doğum habercisi diyebilir miyiz? Çok heyecan yaptım
Yuliaece efeninannesiii_ son haftalardasin normal bel ağrısı kaç kg bebek taşıyorsun yani😄Allah sağlıkla kavuştursun ✨
kimsiniz efeninannesiii_ seni uzmek istemem ama bende 38 haftaligim 1 haftadir asiri bel agrim var ama ne gelen var ne giden😂 icerde kalcak herhalde
IkraMustafaa efeninannesiii_ yalancı sancılar bende 37 haftama girdim alt tarafımda çok ağrı oluyor bebek hareket ettikçe baskı oluyor adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor ara ara kötü renkli bir akıntın suyun gelmediyse sürekli sıklıkla tekrarlamıyorsa korkma 😊🌸🤲
Yuliaece efeninannesiii_ kız heyecanlıysa niye şikayet ediyonnn bende son haftaya gelince böyle belirtilerde heyecanlanıyorum aha dogucak artık diye sende sevin işte 😄😄
IkraMustafaa efeninannesiii_ pazartesi günü doktorum gün vericek parmakla sayılabilcek günlere geldik sen birde beni düşün hem korku hem heyecan 🥺☺️🌸
efeninannesiii_ Yuliaece yok aşkım şikayet etmiyorum. Doğumun yakın olduğunu duymak heyecan veriyor. 😂😂
efeninannesiii_ Yuliaece oyyy gelsin yavruşuuuuuum annesinin lokumuuu 😂😂 karnımı seve seve bi hal oldum birazda güzel yüzünü seveyim artık 😂😂❤️❤️❤️
Yuliaece efeninannesiii_ Goruceksinnnn az kaldı mutluluktan göz yaşları içinde sabaha kadar buz gibi olmuş kahveni pörtlek gözlerle yudumlarken aynı zamanda beşiğini sallarken bana bı yaz oralardan bakım nasil mutluluktan uyuyamam😄😄😄😄❤️❤️
efeninannesiii_ kimsiniz böyle demeyin Allah aşkına.. Nstde bile sancı çıkmıyor ne tembel çocuğum var diyorum. Bugün hafif ağırdı vallahi mutlu olmuştum ya 😂
efeninannesiii_ Yuliaece ahahhahahah olsun be o günlerde geçiyor nasılsa. Allahıma bin şükür annelik duygusunu tattık. Karnımızda taşımak ne kadar zor gördük. Yokluklarıyla sınamasın kimseyi🙏🏻💙
kimsiniz efeninannesiii_ benimde cikmiyor valla, sadece asiri karnim patliycakmis gibi hissediyorum artik
efeninannesiii_ kimsiniz benimde öyle ve taş gibi oluyor nefes alamayacak şekilde. Gerçekten vakit geçtikçe daha da zorlaşmaya başladı. Birde mide yanması eklenince hiç ağlamamıştım ama 9.ay ağlamaya başladım artık yeter diye 😂😂
kimsiniz efeninannesiii_ bende bende o tas gibi olmasindan oturamiyorum😂 ben pazartesiye kadar dogurmak istemiyorum ya balik burcu olmasin😂