esraEb Kızlar hapşırınca karnımda yoğun bir sancı ve batma hissediyorum. Tek de hapşırmam en az 2 😔 benim gibi hapşırınca sancılanan var mı ya da bir şey olur mu bebeğe
esraEb ArvenMom ayyy çok şükür. 17+2 haftalık oldum. Az önce de iki kez hapşırdım ama dünyam karardı resmen. Çok korktum 😔azıcık karnımı okşadım sonra geçti ama dehşet bi acıydı 😣
esraEb Tiiffany az önce oldu. 2 kez hapşırdım. İlkinde azıcık batma oldu ikinci hapşırmam geldi tutmaya çalışırken bi anda hapşırdım korkunç bi acı hissettim ve karnımın içi parçalandı sandım, çok korktum 😞
ArvenMom esraEb normal canım korkma ama tedirgin oluyosan doktoruna sor 29 haftaya giricem benide çok zorluyo hapşurmak veya öksürmek
esraEb ArvenMom çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Hemen lavaboya koştum bir şey oldu sandım. 😞 9 ay nasıl dolacak, kafayı yiycem iyice evhamlı oldum 😤
Nnnnnn_ Kizlar yemek yeyince doya biliyormusunuz? Ben surekli ac hiss ediyorum. Cok yesem agirlik oluyor, az yesem doymuyorum, bebegime zarar olur diye korkuyorum. Sizde durumlar nasil?
esraEb Nnnnnn_ iştahım olmuyor genelde ama vitaminlerden ötürü sanırım içince 1 saat içinde tekrardan acıkıyorum 😤
Nnnnnn_ esraEb Hayir sormadim dogrusu. Ama burda sizlerin de yorumlarini okuyunca icim rahatladi biraz, en azindan hamilelikte olasi bir durummus. Insallah bebebklerimize bir sey olmaz, saglikla kucagimiza aliriz 🥺☺️
esraEb turkuaz_ aynen aynen ben de aynı. En azından normal bi durummuş, rahatladım şu an 🙏hamilelik ne zormuş ya 😤
ArvenMom esraEb ahahaha seni anlıyorum bende öyleydim tam rahatladım dedim bebeğin eşi aşağıda dediler üstüne şuan erken doğum riski var kasılma arada sancı oluyo o yüzden çok iyi anlıyorum 🥰
esraEb Nnnnnn_ benim sorunum da uyku 😤asla erken uyanamıyorum. 10-11 falan uyanıyorum. 11-11 buçuğu buluyor kahvaltı yapmam 🙈ama yine iştahım olmuyor. Genelde tost ekmeğinden bi tane tost bi bardak da ayran içiyorum. Basen de standart peynir zeytin yumurta falan ama ufak porsiyon oluyor.
Greenmomy esraEb bana da oluyor bazen hatta tutmaya çalışırken hapşırınca daha kötü oluyorum. Ben o yüzden hemen bir yere oturup kendimi kasmasan rahat bi şekilde hapşırıyorum :)
esraEb Greenmomy fobim oldu artık. Bide benim allerjik astım var başlayınca bitmiyor hapşırmam. İçim ferahladı herkeste aynı şeyi yaşıyormuş 🙈keşke yaşamasak bu zorluğu ama en azından normal bi durummuş 🙈