Bilecik Hilalina ben kullandım gayet güzel oturduğum yerde avm veya e bebek yok ancak bmyle Adapazarına gidersen alıyorum stok yapıyorum
busract68 Fahin ben sleepy bionatural aldım ama sadece 1 paket 1 numara aldım sorun yaşamazsam bununla devam ederim
Egem01 Ben ilk oğlumda hep prima kullanmıştım diğerleri hep sızdırdı ve pişik yaptı bende bu bebeğimde tasviye üzerine goon marka aldım araştırdım yorumlar gayet iyi fiyat da diğerlerine göre uygun bir bakın isterseniz 😇😇
Likayolcusu Nhlhmz11 aynen bendeyoksa fiyatından dolayı çok şans verdim ama o kıyafetelri herseferinde yıkamaya atmakta aynı fiyata denk geliyor öecbur sleepy sleepy de sızdırıyor arada ama primaya vercek param yok maalesef 🙁
Likayolcusu Hizligonzales evet sleepy de yapıyor natural serisi ama baby turco kadar değil primaya vericek paramız yok maalesef şuan kızım 20 aylık gece sleepynin şavanta yağlı gece kilodunu kullanıyoruz gündüz de anpa gros ta pure indirimdeydi onu aldım iyi geldi ve sleepyden daha az sızdırıyor memnunum şuan umarım doğum yapmadan wcyi öğretebilirim
Sobb Fahin molfix aldım ilk bebegim daha doğmadı ama molfix aldım ablam onu kullanmistinhalankullaniyir ve çok memnun
byzahtb Fahin A101 Kendi bezi soffıo 2 çeşit bezi pop güzel 42 adet 60 ila 70 to uygun aliniz sans veriniz
-Naz- byzahtb bende oğlumda a101dekini kullandım. 22 haftalığım bende kararsızım galiba yine a101 bezi 😊
Tinkipinki Fahin daha almadım ama babyturco alıcam sanırım . Aslında sleppy düşünüyordum ama yenilenenler daha ince ve naylonumsuymuş baby turconun daha pamuklu olduğunu söylüyorlar bakalım
DeustchBurcu Fahin Türkiye’deyken sleepy kullanırdım kızıma, buraya gelince pampers kullandım hep. Doğacak olanıma da pampers kullanmayı düşünüyorum. İmkanınız olursa alın derim
Tugcemine Bende çevremin etkisinde kalarak hem sleppy aldım hemde baby turco zeytinyağlı olandan aldım 5 haftam kaldı doğuma hangisinden memnun kalırsam onu kullanmaya devam ederim diye düşündüm
CeydaST Fahin baby turco için eltim poşet giiv dedi. Bende de deneme boyu var gerçekten sert Bi yapısı var. Ben molfix pure&soft aldım prima ile eşdeğer deniliyor
Sema5844 Baby turco ve slepyy arasında hiç bı fark yok sadece baby turco biraz daha uygun o yüzden onu tercih ettim.