Nurcangulpideci @Deryaa00 be chicco 4 in 1 aldım ilk zamanlar bunun kullanımı daha uygun oluyomus bebisi alıp yatirirken kolay oluyomus. Park yatak var sonrası için de. Bu aldığım reflu yatağı da oluyor ayni zamanda istediğiniz şekli verip istediğiniz yere tasiyabiliyosunuz. Son olarak da mama sandalyesi oluyo.
Pnrpnr_ @“Deryaa00” Merhaba ben de park beşik tercih ettim markası Huggy Anne yanı olabiliyor. Kademeli olarak kullanılabiliyor bebek büyüdükçe kademesi indirebilir. Güzel bir marka, öneririm 🥰
ddm2210 ebr-89 ben kendim çok uzun araştırdım ve yazılar okudum park yataklar evet sağlıksız alacaksanız anne yanı mobilya beşik tavsiye ederim.
Minis122 Esin1 ben 7 yil once kizima kullandim. Hic sorun yasamadik. Ona kalirsa her seyde var o maddeler artik yedigimiz meyvede sebzede.
Nurcangulpideci @Turna44 0-36 Ay olarak geçiyor. 6 aydan sonra mama sandalyesi olarak da kullanılıyor. Ana kucagi da oluyor. Baş kısmı da kademe kademe yükselip alçalır durumda reflu yatagi pozisyonu da aliyo cok amaçlı yani 🌸