ceronika Fadimegll321 kurulumu biraz zor oldu ama 4 saatin sonunda oldu şükürler olsun, YouTube’da videosu var bu arada. Güle güle kullanın :)
Zumra_elif61 Deryaa00 beni bırakıyor üstüm de uyuyor 10 haftalık hamileyim zorlanıyorum ama birlikte yatıyoruz. Mecbur paşam asla babasına bırakmıyor çok koşmana 22 aylık
Busenl Deryaa00 joie kubbie sleep park yatağını tavsiye ederim hem anne yanı hem boyut olarak ne büyük ne küçük
Selin-Bal Yatak odasına yatağımın yanına anne yanı kullanma süresi kısa diye prk yatak aldım. Kraft dönenceli kademeli park yatak. 3 yaşına kadar yatabilir. Odası içinde Almila Lora setini aldım.
Mavikelebeekk Selin-Bal merhaba resmi var mı seyin içinde neler var bende o takımı düşünüyorum ama internetten görerek karar veremedim tam rica etsem atabilir misiniz 🥰
Cennet_123 Elifeski22 sepet beşik kullanışsız derler hep bende park yatak almayı düşünüyorum en iyisi hem anne yanıda oluyor. Hem sonradan oyun parkı vs. Ahzap çok beğeniyorum ama sadece beğenmekle kalıyormuş 😂
Tansu15 Hmyraltnts daha henüz kullanmadım bebeğim doğmadı. kurdum odasında ama bunun boyutu 120×60 diğer park beşiklerden farklı. Kasım indirimlerinde 1750 ye almıştım
beyzaekr Deryaa00 ben elele park yatak aldım henüz kullanmadım bi kaç ayım var. Ama kurulumu toplaması aşırı pratik geldi bence 3-4 yaşa kadar bile bebeği idare eder bence. (Fotoğraf nasıl eklenir bilmediğim için ekleyemedim)
Esin1 Yorumları oku oku işin içinden cikamiyorum valla arkadaşlar ahsap anne yani besikmi alayim yoksa elle elle park yatakmi ne zormuş bu beşik secme işi 😂🙈
Cennet_123 Esin1 bende çok kararsizim ikisi arasında park yatak çok kullanışlı sonradan bile. Ama çok boya ve polyester kansorejen madde var diolar. Ee ahşap da sonradan zor oluyor muş 😑😑
Esin1 Cennet_123 valla cok zor karsr vermek banada park yataklar daha kullanisli dedi herkes ama kansorejen madde içeriyor filanda diyolar dediginiz gibi. Napcaz bakalim
Cennet_123 Esin1 hayırlısı artık ama herşeyde kansorejen var ne yapalım ki sanki birtek beşik mi rabbim evlatlarımızı korusun
Minis122 Esin1 ben 7 yil once kizima kullandim. Hic sorun yasamadik. Ona kalirsa her seyde var o maddeler artik yedigimiz meyvede sebzede.
Esin1 Cennet_123 haklisiniz amin. Galiba en mantiklisi normal park besik alip daha sonra odasına karyolasini almak
larinmom Deryaa00 Ben e bebeğin ahşap beşiğini aldım canım 2 kademeli 4-5 yaşına kadar rahatlıkla kullanabilirim
Ruzgargulu01 Deryaa00 sezaryen olacaksanız park beşik uygun olmayabilir eğip kalacaksınız anne yani.daha kolay olacaktır ilk etapta