mahirarifmomy Merkup Aynen öyle sabır ve teslimiyet eşittir doğum demekmiş bu ikinci doğumda öğrenmiş oldum. Çok büyük bir olay sonuçta günahlar affolunuyor arınıyor insan resmen. Doğum sonrası öyle bir rahatlama oldu ki doğumhanede uyuyacaktım neredeyse. Size de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰❤️
P12345- mahirarifmomy Allah analı babalı büyütsün inşallah, bizimde pazartesi günü olucak ama bendede şuan için ne sancı ne başka bişey var, doktorum suni sancıyla ilerleriz dedi ama zor olurmu yada işe yararmı emin değilim
mahirarifmomy P12345- Ben ilk doğumda da hep olumlu düşünmeye çalıştım suni sancı serumu= şekerli su diyordum kendi kendime hatırlıyorum da 😅 Hypno birthing morgan yöntemi kitabını okumuştum olumlama ile ilgili güzel 🥰🌿 hayırlı doğumlar diliyorum
AsyaveAnnesiii Mel378 ay neden öyle dedi ki bende 37+5im hiç sancı falan yok ve suniden korkuyorum ya suni sancı alıp açılmam olmazsa diye ama doktorum normalden yana son haftaya kadar normal için bekleriz dedi bugün kontrolde 🫠
Mel378 AsyaveAnnesiii bilmiyorum ki bende kendimi normale hazırladım hep sezeryan diyince bi değişik oldum gerçi sağlıkla doğsunda o dert değil bakalım nasip
mahirarifmomy Mel378 Benim bebeğin kafası iki hafta öndeydi ilk doğumda bir de açılma vardı doktor suni ile başlatalım demişti. Suni ile doğum kişiye göre değişiyor sanırım benim 5 saat sürmüştü çok uzun değildi. Bazısında suni verildiği halde doğum başlamayabiliyor. Doktorunuza güveniyorsanız devam edin derim. Ben doktor değiştirmiştim o zaman. Hayırlı bşr doğum diliyorum inşallah gönlünüzce olur 🥰😇
havvasutcu mahirarifmomy Rabb’im analı babalı büyütsün.Benim de ilk gebeliğim doğum çok zor oluyor mu canim yani yasamadigim için bilmiyorum
mahirarifmomy havvasutcu İlk doğumum kolaydı dikişler çok zordu ve doğum sonrası için psikolojik olarak hiç hazırlanmamıştım anneliğe adapte olmak benim açımdan kolay olmadı ama herşey zihinde bitiyor. Doğuma kadar güçlü kalıp sonra salmıştım. Ama ikinci doğumda akıllandım doğum sonrasını daha çok düşünüp dua ettim kolay adapte olayım diye bakalım ben de henüz yolun başındayım iki çocukla nasıl olacak bilmiyorum dua ediyorum sadec 🥰🌿hayırlı güzel doğumlar diliyorum
Tuvvba96 mahirarifmomy Allah analı babalı büyütsün 🧿🐣bende bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ilaç gibi geldi hikâyeniz 😍😍💕💕
Senel6767 mahirarifmomy rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah sizede onlara bakm gücu versin gecen Doğumdaki dikisremi açıldı acaba benimde ikinci dogumum olacak inşallah ama benim birinci doğumda dikişim çoktu onlar tekrar acılır diye çok korkuyorum
Seyma_122 mahirarifmomy bunu okumaya o kadar ihtiyacım vardı ki beni inanılmaz motive etti. Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın normal doğum rahat olsun diye neler yaptınız şunu yapın dediğiniz bişey var mı bu arada 38+6 beklemekteyim korku heyecanla 🥺🥰
mahirarifmomy Seyma_122 Amin inşallah teşekkür ederim. Size de hayırlı doğumlar dilerim. Doktorumun tavsiyeleri: Doğal Yağlar zeytinyağ vs ile ilişki, merdiven inmek, yürüyüş, pilates. 🌿 Perine masajı da denedim ben ama doktorum onun yerine ilişki dedi.
Didemali mahirarifmomy bir şey soracam çok özür dileyerek soruyorum ilk hamileliğim ilişki son ayda daha mı iyi oluyor bilgi verir misiniz kusura bakmayın tekrardan
mahirarifmomy AsyaveAnnesiii ben sezeryan olsa daha zorlanırdım diye düşünüyorum suni ile oldu ilk doğumum hamdolsun bir sıkıntı olmadı dikişler hariç. Bence korkmayın Allah kolaylığını veriyor.
mahirarifmomy AsyaveAnnesiii Bu doğumda bebeğim kontrolde başını henüz sokmamıştı çok kilolu değil diye ama pilateste zıplarken doğum anında inmişti
Melo-fndkc mahirarifmomy ya bu dikiş olayı çok mu korkunç bi şey 🥺 bi de kesi yüzünden mi yırtık yüzünden mi atıldı dikişleriniz?
mahirarifmomy Melo-fndkc 🙈bilmiyorum ben canı tatlı olanlardanım ondan olabilir. 3+1 dikiş üçü kesi biri yırtılma .
Goncagebe Melo-fndkc bnm 19dikişim vardı 2hafta zorlandım ama geçip gidiyor iz miz kalmıyor otururken biraz zor ama işinizi gücünüzü çok kolay yapıyorsunuz korkmayın yani bn yine normal istiyorum kısmetse
mahirarifmomy AsyaveAnnesiii 3,025 cnm şekerim yüksek olduğu için 2 ay diyet yaptırdı doktorum o yüzden
Ranip mahirarifmomy Ayy valla normal doğuma daha da yakinlastim 3 dikiş güzel ama hayırlısı ben normal istiyorum ama o günler bir gelsin