damlaguneyerii Kızlar doktora gideli 2 hafta oldu, bir sonraki kontrolümüz ay sonunda 2’li testimiz sorunsuz cıktı doktorum 1 ay sonra görüselim demisti. Ama doktora gidene kadar ay acaba iyi mi çocuk diye endişeleniyorum siz de öyle misiniz???
esnyz14 damlaguneyerii ay demek ki bir ben böyle değilmişim mutlu oldum kısmen dayanıyorum ama içim içimi yiyo resmen😢
Comeasli damlaguneyerii 15 gündür gitmiyorum sali günü randevum var ama bana sor günler geçmiyor kalbi atiyormu diye çok ama çok merak ediyorum anne olmak çok güzel birseymis kendinden çok onu düşünüyorsun
Gizemlibirisi damlaguneyerii yoo endişeleniyorum Allah’ın dediği olur ne yaparsan yap.testleri de yaptirmadim
damlaguneyerii Daisy0000 ya ben de merak ediyorum ama doğum paketimden kontrol hakkım azalıyo diye bekliyorum acıkcası ama iyi mi nasıl cok merak ediyorummm😂😂
Stella55 Evet 1 ay sonra gel demişti max 13 gün dayanabildim. İstedigi kadar 1 ay desin ben 2 haftada bi gidicem valla 😬
damlaguneyerii Stella55 hahahha ya paronayak gibi ay iyi mi acaba falan diyorum kendi kendime çok komik😂😂😂
Yagmurcmn damlaguneyerii ay özellikle sonlara yakşlaştıkça daha beter oluyo insan inan 10 gün bile fazla geliyo 😂
Stella55 damlaguneyerii valla jeli sürüyor daha makineyi dokundurtmadan diyorum ki YAŞIYOR MU? Daha önce bir kaybım olduğu için belli arkalıklarla kafayı yeme seansları yaşıyorum 🥹
cauuv1 Banada ayda bir diyor ayda bir gidiyorum ama o bir ay geçmiyorr sonunda geldi çattı 2 gün sonra gidiyorum şükür 😂😂
Simay13 Devlete gidiyorum ben. Ayda bir kontrol. Catlasamda patlasamda ayda bir. Diyelim ki 2 hafta sonra tekrar gittim. Ama utrasyona koymuyorrrr. Ayda bir diyor. Bir kere Cook feci hastalandım. Öksürük nefes darlığı ateş. Bebeğim hareket etmiyor dedim. Hastasın öksürükten pek hissedemezsin hareketi dedi ve utrasyona koymadı. Yine birşey daha olmuştu yine aynı şekil. Nefret eder hale geldim. Zor durumda bile olsan bakmıyorlar. Ben anneyim. Bir anne. Bebeğimi merak edemez miyim. Nolur sanki 2 haftada bir cagirsa. Bu iki hafta dediğim sürec bile uzun bence.
damlaguneyerii Simay13 ben özele gidiyorum her gittiğimde bakıyor itiraz etmez ama sürekli gitmekte mantıklı değil evet merak ediyoruz ama dayanacagız insan iyi mi diye merak ediyor şeker bebislerii❤️❤️
esnyz14 damlaguneyerii bende öyleyim en son 28inde gördüm bıdığımı aşağıda neler yapıyor çok merak ediyorum hahahahha