Ranip Kızlar 27. Haftayım et benleri çıkmaya başladı boynumda ve göğsümde bu normal mi gebelikte çıkıp doğumdan sonra kendiliğinden geçer mi acaba ?
1Mavimavi Ranip ilk gebeliğimde çıktı omzumda gittikçe büyüdü doğumdan sonra geçen bişey değil yaktırmak lazım ama benim gözüme batmadığı için ellememişdim Fakat bu hamileliğimde bir tık daha büyüdü doğumdan sonra bir cildiyeciye gözükürüm
bademli_puding Ranip ya yeminle bugün bu postu açacaktım kız her yerimi sardı bu et benleri illet geldi bir tane bile ben olmayan caanım vücudum benlerle kaplandı resmen
Senacnl Ranip bende de çıktı biri göbek deliğimde diğeri de genital bölgeme yakın bir kesimde doğum sonrası geçiyormuş sanırım ama genital taraftaki ağda sırasında koptu ama
Ranip bademli_puding valla dün boynumdakini farkettim yara sandım kaşınıyor birde ama et beniymis sorayim dedim 😅
Mbc Ranip ay benimde ilk hamılelıgımde boynumda o kadar çok çıktıkı anlatamam dogurdum 2 sene olacak hala gecmedı yine hamıleyım 1 ay sonra doguracagım dogurduktan sonra yaktırmayı dusunuyorum 😁
bademli_puding Ranip benimde boynumda özellikle çok fazla çıktı göğsümün altında bi kaç rane küçükte karnımda valla hiç memnun değilim bu durumdan
Sumyduman Bir minik öğrencimin et benini iyot-lugol solution ile düşürmüştüm 🙃 deneyebilirsiniz. Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum bilsem gönderirdim Ranip
bademli_puding Sumyduman mutluresim yaz google ordan yükleyebilirsin canım çıkan linki kopyala buraya yapıştır