Hamzayadadolunay Ferayzaman benimde kan uyuşmazlığı var canım şuan 26 haftamdayim özel doktor kan aldı sonuç negatif çıkarsa Suanlik iğneye gerek yok dedi sonuç ta negatif çıktı doğumdan sonra vurulacak iğne dedi ucretide 1bin tlymis öyle söyledi benimde kafam çok karışık bu iğneyi hamileyken vurulmamiz gerekmiyor mu ki çok saçma geldi bana
esiaks Ferayzaman Özel takipliyim ama ben devlet hastanesine gittim 28. Haftamda ücretsiz yaptırdım :)
Nhlhmz11 Ferayzaman 28.haftada oldum, bebeğim doğdu kan grubu pozitif olduğu için tekrar iğne vurdular bana , şuan 16 günlük olduk 😇 fiyat bilgisi bende yok maalesef doğum paketi almıştım , 28. Haftadakine 100 ksuur ödedim , doğumdan sonra olana da odemedim
Mommm03 Ferayzaman bana doktorumun sekreteri mor reçete yazdı onuda eczanden almadm cnkü eczane pahalydı eczacılar deposundan 3 TL’ye aldım özelin acilinde 30 tl ödeyip vuruldum
svda33 Ferayzaman bizde de kan uyuşmazlığı vardı. 28.haftamda iğne oldm özel hastaneye gidiyorum. 250 tle
Busel Ferayzaman doktorum dedi bana yazdirmadan olmuyor diye ilk vurulduğumda da reçete yazdı reçetesiz alınmıyor