Mihrimahvuslat Daha önce hiç kullanmadım gerçekten güvenilir memnun kaldığınız sonuç aldığınız testleri önerir misiniz 5 yıllık evliyim bir yerden başlamak istiyorum artık yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar 🥰
himne_ Mihrimahvuslat ben laboquick kullandım bu ay perşembe günü tepe noktasını buldu cuma günü de yumurtlamam oldu bakalım sonucu nasıl olacak. Ben de bu ay ilk kez kullandım
Merve105 Mihrimahvuslat ben trendyoldan laboquick almıştım içerisinde çoklu hamilelik testi ve yumurtlama testleri vardı. Uygulamaya göre takip ediyordum ve bu test ile daha erken yumurtladığımı fark edip hamile kaldım ve içinden çıkan kaset test ile 3-4 gün varken regle öğrendim 🙃
Minigininannesi Mihrimahvuslat laboquick kullandım suan hamileyim canım çok başarili trendyoldan aldım
Mihrimahvuslat himne_ yorumlara bakarak mi aldın canım memnun musun inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🤲🏻
Mihrimahvuslat Ayezhanim onu gördüm de emin olamadım ya burda az çok kullanılanları biliyorum ama emin değilim yaşadığım yer küçük bir ilçe eczanede var mıdır hiç sormadım
himne_ Mihrimahvuslat evet en çok memnuniyet ondaydı. Ben normalde de geçen sene testsiz falan ilk denemede hamile kalmıştım ama maalesef bebeğimi kaybettim bu sefer ovülasyonla tam yumurtlama günümü de bularak denemek istedim bakalım.
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Bir gebenin günlüğü kaset test aldım canım ilk defa kullanıyorum bakalım göreceğiz sonuçları
Mihrimahvuslat himne_ bende baktım baya yorumu var memnun kalınmış arkadaşın biri inovita demiş onada baktım baya memnun kalmışlar ben artık bir yerden sonra başlamak istiyorum 5 yıl oldu ve bir boş gebelik yaşadım 😒
Deletedmom_85 Mihrimahvuslat kesinlikle ınnovita. Hiçbir test onun kadar çizgileri net vermiyor canım. Ben cok memnun kalmıştım. Seni hiç yanıltmıyor çok hassas bir test pişman olmazsın Trendyoldan aldım bir cok yorum da mevcut okuyabilirsiniz 🌸