Derya5454 cicek52 yok henüz belli deil bugun 14+5 oldum haftaya kontrolumuz var inşallah gösterir belli olur bende sadece 1 kilo aldım ama herkes 10 kilo almışım gibi konuşuyor
poyrazin_annesi28 Derya5454 Ben buna biraz inandım ya 😄 Saçma aslında ama 😄 Benim karnım önde top gibi ve biraz aşağıda erkek. Ablamın baya yayıktı kızdı onun 😄
Birglbiray Karnım yuvarlak ve aşağıda top gibi yani karnım 7 aylık olduk ve kızım olacak oğlumda da aynıydı
cansubuluttt Derya5454 gösterdi mi minik ögrenmedınız mı 🙈 33+6 oldu rısklı gebelık cok zor gecıyor 😞
Derya5454 cansubuluttt en son 13+4 te gittim doktor bişi demedi devlete gidiyorum heralde devlette bu kadar erken solemiyolar ☺️çok gecmis olsun umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize cinsiyetiniz ne🙂
cansubuluttt Derya5454 amin canım tesekkur ederim. Evet aslında 12 haftalıkta tahmınde bulunuyorlar ama daha kucuk oldugu ıcın net olmadan soylememelerı daha iyi. 4 yasında kızım var 8 aylıkta ogluma hamıleyım 💖🙏
Mommy61 Derya5454 benim sivri ve top gibi, belim hiç kalınlaşmadı oğlum olacak ama bence bunla alakası yok bedenle alakalı 😄
Derya5454 btllsk sizde umut ışığım oldunuz oncelik saglikli olmalari ama 2 oğlum var kızı da tatmak isteriz rabbim verirse o yüzden merakla bekliyorum benim 2 oglumdada hep bana kızın olcak dediler ama oğlum oldu o yüzden bu sefer çevreyi ciddiye almıyorum 🤭😄
birgaripana_ Derya5454 Benimki oğlanda sivriydi kızda yuvarlak olmuştum. Bende cinsiyetleri o şekilde tahmin ederim 😁
Damla34567 @Derya5454 Benim karnım erkek karnına benziyordu yukarda ve top gibiydi ama kızım oldu alakası yok bence 🌸☺️
Derya5454 Damla34567 bende pek anlayamiyorum bu yukarda asagda meselesini hayırlısı bakalım ne olcak😄
btllsk Derya5454 Rabbim gönlünüzden geçeni sağlık bir şekilde versin inşallah 😍 Banada hep erkek dediler doktor bile ilk %70 erkek dedi ama kızçem olacak inşallah 😍🥰
Canooo28 Oğluma hamileyken karnım hiç sivri değildi. Boyunla alakalı sanırım. Çok büyük karnım yoktu. Şimdi bir bebeğim daha olucak ondada karnım yeni çıkıyo biraz yaygın. Sağlıkla gelsinler inşllh😊