Minikkoalam13 bendiyebiriii bende 6 nisanda tam 38 oluyordum o zaman alsak olmazmı dedim hayır erken olur eğer kendi gelmek istemezse 39 ve sonrasına gün verebilirim dedi bende tam 39 u seçtim yani 13 nisan 😅
bendiyebiriii Minikkoalam13 ben de erken diye düşünüyorum 10-14 Nisan arası alır diye düşünmüştüm. Tam bir şey demedi. Haftaya netleşir gibi🐣
kitapkurdu Minikkoalam13 yok çok şükür. Sadece kızım 2 saat kadar yoğun bakımda kaldı. Solunumu düzelince çıktı
bendiyebiriii Yagmurcmn ben baya kötüyüm dünden beri😅 kalbim çarpıntı yapıyor sanki dün geceden itibaren. Bir de ağırlaşmaya başladım tabi.
prensesinannesi94 Yagmurcmn hepsi var valla ağrı sızı gece uykusu diye bişey kalmadı ağırlaştık iyice
bendiyebiriii 9ay10gun merak etmeyin bence kilo çok da önemli değil ben sadece doğuma kadar kaç kilo daha alabilir hani tecrübeliler varsa diye merak ettim. Genetik olduğunu düşünüyorum bunun. Zayıf doğanlar daha çabuk büyüyor gözle görülüyor diyorlar kilosu🌝
Minikkoalam13 bendiyebiriii yani aciliyeti yoksa anne karnı en saglıklısı tabiki saglıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻
Laliinnvanilya bendiyebiriii 32 haftalığız 2050gr boyu 45 cm dedi doktorumuz 33 haftalıkla uyumluyuz maşallah