bendiyebiriii kimsiniz beni haftaya kontrole çağırdı hatta gelmesem 10 gün sonra falan gelsem dedim olmaz dedi😂 ilk kez nst gircem. Kesin sıkılırım orda😄
Emineedrk bendiyebiriii Nst çok güzel ya kalp atışlarını duyuyosun bebişin benim hiç çıkasım gelmemişti 😂😂
bendiyebiriii Minikkoalam13 benim de tam 38 oluyor 7 Nisanda acaba erken değil mi anlamadım ki. Bir hfta önde gidiyor benimki
Minikkoalam13 bendiyebiriii bende 6 nisanda tam 38 oluyordum o zaman alsak olmazmı dedim hayır erken olur eğer kendi gelmek istemezse 39 ve sonrasına gün verebilirim dedi bende tam 39 u seçtim yani 13 nisan 😅
AhuMtl bendiyebiriii AA aynıyız 7 Nisan’da tam 38 dedi 34 de gittiğimizde 2500 Gr dihaftasiyla uyumlu dedi 38 de sezeryane alacağım ama şeker var ondan dolayı duruma göre belki tarih ileri geri kayabilir tarih dedi bakalım. Şuan 35+4 uz ve benim karnimda ağrı var kanama veya su yok gerci
bendiyebiriii Aaaysee 3 haşlanmış yumurta yedim bugün absndjdj yanakları çok tatlı gözüküyordu. Daha da yanaklı olsun ki o yanakları yiyim istiyorum doğduğu gibi🤓😂
9ay10gun melike098 hay maşallah tü tü 🤭 33+1 de 2073 bizim kız haftasıyla uyumlu diyor doktor ama sizlerin kiloları görünce bı tık moralim bozuluyor 😊
bendiyebiriii 9ay10gun merak etmeyin bence kilo çok da önemli değil ben sadece doğuma kadar kaç kilo daha alabilir hani tecrübeliler varsa diye merak ettim. Genetik olduğunu düşünüyorum bunun. Zayıf doğanlar daha çabuk büyüyor gözle görülüyor diyorlar kilosu🌝
Emineedrk bendiyebiriii 33 te 2300 kg dı çok hızlı kilo alıyorlar son haftada senin bebiş kaç kilooo 🥹🥰