guzelanne01_ aysenrZey doktoruna sormalısın canım son haftaların tehlikelide İlk 3 ila son 3 ayı önermez doktorlar genelde
guzelanne01_ aysenrZey doktorum kimdi canım Benim abdullah tok,şuan doğum yaptırdığını gördüğüm önder ercan hemen ara istersen çok iyi bir doktor cevapta verir
aysenrZey Kiraz53 depremzedeym doğumum marasta olmasını istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sıkıntıya girdim iyice
Defnesmom33- Valla ben en başından sonuna kadar gezdim sürekli. Seyahat ettim . Düşük iğnesi yapıp yola çıktım iki gün sonra. Ama siz yine de izin alıp gidin
guzelanne01_ aysenrZey hıım geçmiş olsun canım Bende maraştayım Doktorum bırakmadı bizi şükür doğumum nasıl olur bilmem ama 25 haftalığım
Kiraz53 aysenrZey bunun için geç kaldın bana göre doktor onayı olmadan çıkma yolun sonuna gelmişsin sonra kafanı duvara vurma
guzelanne01_ Kiraz53 iyimisin?Depremzedeyiz maraşta kadıncağızda maraşta depremzede ne onayı ne kafasını vurmayı Bir günü kalan gebeler bile oldu neler çektik çekiyoruzda ?
Kiraz53 guzelanne01_ ben ne bileyim depremzede olduğunuzu iyi misiniz siz neyin kafası bu ne il belirtmiş ne memleket ben nerden bileyim
aysenrZey guzelanne01_ Abdullah tok şu an yaptırıyor mu gerçekten? Ben şu an kirikkaledeyim marasa gitmeye düşünüyorum siz