heyecandoruktaa2 Kizlar dun basur olmuşum.Bildiginiz meme gibi şişlik var.Ve dunden beri belimden kasiklarima vuran gecmeyen stabil bi ağrım var.Basur ağrısı bel ve kasiklara vurur mu? Yoksa dogum agrisimidir nst ye flan girsem mi?
Melisasak145 heyecandoruktaa2 basur dediğiniz şey bendede var sanırım makatta şişlik var yuvarlak bayada büyük bu nasıl geçer kontrolumede daha var kasintida yapıyor sanki 😑
Yenianne02 heyecandoruktaa2 benim de gebeliğin başında 5.haftada yaşadım önce de ara ara kanıyordu. Kefirle çözdüm sorunu. Her akşam gece yatmadan bşr bardak kefirle yanında kuru kayısı kuru erik yiyorum sabaha yumuşamış oluyor kanaması kesildi normale döndüm kabızlığım geçti. Bir de her tuvalet sonrası ağrı için kantoron yağı sürdüm o da iyi geldi. Geçmiş olsun
Yenibirii heyecandoruktaa2 canim basur sorunun varsa temizlenmek icin pecete degil islak mendil kullan, sonra normal bir sekilde taharetlenmeni öneririm. Ben bu sekilde önleyebildim. Gecmis olsun🌸
heyecandoruktaa2 Birde doğum ağrısı gecmeyen adet agrisi gibi (bel ve kasik agrisi) olur mu,yoksa gecip tekrardan mi agri gelir?
gktg1 heyecandoruktaa2 karnında kaslma varsa sancn çıkar nstde yani bebek toplanıyor mu belli aralklarla öyleyse sancıdır
heyecandoruktaa2 Hatice_123456 gerçekten mi ya tedrgin olduk su an.3 4 gundur gecmeyen bel ve kasık ağrısıni basura bağlıyordum.Yalanci sancimidir acaba ?
Elifcemre6716 Melisasak145 aynı durumu yaşayan biri olarak söylüyorum çok geçmiş olsun hem hamilelik hem basur çok zor inanın benmde kanamalı kasintim vardi memelerde vardı tabi burdan bikac arkadaşın tavsiyesiyle sarı kantaron yağı aldım 3 gün düzenli kullanup sonra ara veryrm ve inanın çok iyi geldi kulak çöpünu yağa batırıp memeleri içe doğru itin ardından pamuğa yağ sürüp sarı kantaron yağı yani o bölgeye koyun sabaha kadar dursun yumuşatsin sonra inanın çok çok iyi gelicek düzenli kullanimda
Yagmure Melisasak145 bende de yeni oldu doktorum proctolog adında bir krem verdi beni bayağı rahatlattı kadın doğumcunuza danışarak alabilirsiniz
Melisasak145 Elifcemre6716 benimde öyle kırmızı kantaron yagim var dün gece aklıma geldikçe sürdüm o ise yararmi ki birde doğumuma 1 hafta kaldı sezeryan olacağım ama bı zararı olmaz inşallah
Melisasak145 heyecandoruktaa2 yok sanmıyorum onun yaptığını benim doğumum yakın doğum sancılarım ağrılarım oluyor makattan gelen ağrı dahada hisedilir olmuyor bende
Elifcemre6716 heyecandoruktaa2 bana burda sarı kantaron yağı denildi onu kullandim canım cokda faydasni gördüm ama smdi kırmızı ne yapar nasıl olur iyi gelir mi gelmezmi bilmiyorum ama sarı kantaron yağıni kullanırsan çok faydasını göruceksin
Elifcemre6716 Melisasak145 ya dediğim gibi kırmızı kantaron yağıni bilmiyrm smdi ne desem gerçekten yalan olur bı zararı olacağını düşünmüyorum çünkü denenmiş bikac arkds tarafından