designermoms Aysenur426868 ben 25. haftamdayım 4 buçuk kilo aldım gayet iyi gidiyorum ama ister istemez ödemliyim şişim gören çok kilo almışsın diyor hayır 4 kilo aldım 6 aylık hamileyim normal değil mi diyorum tersliyorum. Normalde hiç huyum değildir ama geçende instagramımda video paylaştım kilo almışsın diyince kız vuruyor var ki yiyorum aç köpek senin de olsun sen de ye diyor üzerine de beni görür görmez kilo almışsın diyenlere ithafen diye paylaştım kesinlikle diyenler üzerine alınmıştır eminim :D
Bet1 Aysenur426868 bana ilk hamileligimde biri öyle demişti karnın ne kadar büyük diye bende açıp kendi eski fotoğraflarına hiç bakmıyorsun heralde demiştim ya da biri ayy kilo almışsın derse o ara da nerdeyse 13 kilo vermiştim yani bilerek yapılmış birseydi 59 kiloya düşmüştüm. Bende sende çok solgunsun ruh gibisin bir problemin mi var diye üstüne gittim. Enerjimi etmenin enerjisini emerim 😂
Aynenkanka Aysenur426868 hiç birini duymuyorum inan ki, yani kaale almıyorum. Onlar konuşur hele ki teyzeler çok bilmişler 😁
lilamor_ benim de karnımın erkek bebek karnı olduğunu söylüyor görümcem doğana kadar kız olduğuna inanmayacam diyor. 😂sende amcasısın o zaman diyorum snnsns gülüyoruz 🤣😂 amannn kim ne derse desin 💪
Mervegc Aysenur426868 onlar çok biliyolar 😐bana da 34 haftalık hamile olmama rağmen kesin kız mı ya erkektir bence erkek gibi falan diyolar
designermoms Aysenur426868 he bir de eşimin bir halası var normalde çok severim güzel anlaşırız en büyük oymuş 4 aylık falan hamileydim köye gittik kayınvalidemlerin yanına çocuklar geldi diyince telefonda arzu şişmiş mi dedi o zaman daha 1 bucuk kilo almıştım :D Sinirden evine gittim bak bakalım şişmiş miyim dedim hemen telefonda niye öyle diyorsun duydum ben dedim mahçup oldu şişmemişsin dedi. Kayınvalideme dedim iyi yapmışsın dedi normalde büyük diye kimse bir şey demiyor ama ben sonradan geldim ben derim :D
Aysenur426868 designermoms aynen şişmiş mi nedir aşağı yukarı zaten hamile kalan insan normal olarak kilo alacak yani 😏işte hepsi boş laf konuşmak için konusuyo bazısı ama iyi demisisn bacım bencede bazen lafını vermek lazim
HtcAksy Aysenur426868 valla ben 30+2 den beri disari cikio insan göremiyorum. Erken dogum riskinden iki hafta hastanede kaldim gerisinde de evde yatiyorum. Cok rahatim. O sacma sapan insanlarin yaptigi gereksiz hicbir yorumu duymuyorum mis gibi. Iyi tarafida varmis evde yatmamin diyorum. 6 hafta olacak nerdeyse 35+6 dayiz.
Yazmelegi_ Aysenur426868 of bende sinir oluyorum bi kadın var gördükçe hep şey diyor hastaneye gitme cinsiyet için çocuğun erkek olcak diyor zorla bana erkek çocuk dogurtturcak
bebislerhakkinda Bebek napiyor sorusu en uyuz olduğum ben nerden bliyim be ne saçma bi soru büyümeye çalışıyor işte aptallar😁
nacik0015 Aysenur426868 bu dengesiz konuşmaları en çok kendi annem yapıyor son 3 haftam kaldı ve tansiyon problemim var inanılmaz şiş vücudum beni her aradığında balon gibi olmuşsun yata yata kilo aldın vs vs abuk dubuk konuşuyor kendi annem de olunca çileden çıkıp ağzıma geleni söylüyorum sonra üzülüyorum çevremde gerçekten böyle cahil cahil konuşan kimse yok annemden başka
Papatyanaz Aysenur426868 doktorun ne dediği önemli zaten boşver insanları sonuç olarak kimsenin hamileliği göbeği aynı olmuyor takılmamak lazım 😚
Bircandeniz Aysenur426868 hiç umrumda değil kimsenin ne dediği siz gerçekten takıyor musunuz bu söylemleri
Turna44 Aysenur426868 bana doğumdan sonra kendini bilmez birisi boşuna uğraşmışsın bunu doğurmak için ağzından çıkarsaydın dedi😔
poyrazin_annesi28 Aysenur426868 Bana da biri bebisin kilosunu sordu söyleyince anaaa çok küçükya dedi 😄 Takmadım ama sinir oldum
Yagmursnr @Aysenur426868 birisi bebeğimin cinsiyetini sormuştu oğlum olcak inşallah dedim kadında öyle deme aklı tam olsun de dedi salak şey ya nasıl sinir olmuştum 😁😁😁
melike098 Aysenur426868 ay insanlar o kadar boş konusuyor inanki ayni banada diyorlar 3 4 tane doktor kız dedi bebegime ikinci gebeligim bu arada yok karnın erkek gibi yok bide buda erkek oluyomus diyorum 3 4 doktor kız dedi diyorum daha hala bos bos konusuyorlar ya karnin niye bu kadar büyük sen niye bu kadar ağırlaştın cok kilo almışsın tipine nolmus… kendileri sanki varya bi anda dogurdu super anneydiler hic fizikleri bozulmadı evde her isi yapıyoruz bide cocuk var onunla ilgileniyoruz ustune hamileyiz elimden gelen bu kadar yani millet varya anca konuşuyor
Binnur-cam Aysenur426868 benimkide kız ama karnım sivri çok aşırı kilo almadım kayınvalidemin bi arkadaşı ömrümde böyle kıza hamile görmedim erkek gibi duruyor karnın kızı olcakların kalçaları geniş olur senin dar demişti bende doktordan iyi biliyosan açimde bak abla dedim 🤣🤣🤣🤣
hamra9876 Ben hamile kalır kalmaz eşimin ailesi sürekli kız bebek diyip durdu. Kendimi hep kıza hazırladım istemsizce:/ sonra bir öğrendim ki erkekmiş.. sürekli cinsiyetle ilgili kendilerinden bu kadar emin konuşmaları çok canımı sıktı..