Aysenur426868 Acemianne8 korkum var evet 37yim karnım çok küçük duruyor görenler şaşırıyor 2 hafta sonra doğum var dediğimde :S normal dediler hep doktorlar ama karnım baya küçük
Arobselmar 35+4 oldum bugün. 36+4te gün verecekler inşallah. Muhtemelen 37+0da olacak. Korku, endişe var🥲 ilk gebeliğim
Acemianne8 Arobselmar Benm de ilk gebeliğim bi yandan hemen doğsun istiyorum bi yandan korkuyorum karışık duygular içerisindeyim
Arobselmar selinsmother ikiz olması 😅 daha fazla bekletemiyorlar zaten, doktor müsaitse o günü verir diye düşünüyorum
Arobselmar Acemianne8 aynı ben de öyleyim🥹 dün bi ağlamak geldi zaten doğsun istiyorum çok zorlanıyorum, doğunca emdi emmedi uyandı napıcam diyorum bir yandan ameliyat korkusu da var 😅
Arobselmar Acemianne8 karın içindeki basıncı arttırdığı için iyi değil aslında. Bal zencefil karabiber karıştırıp yiyin azaltmaya çalışın. Öksürdükçe ağrı da giriyor insanın karnına
AhuMtl 35+1 haftamız. 31 martta kesinleşecek ama şuanda 6 si Nisan görünüyor şeker ve enfeksiyondan dolayı ileriye sarkıtmak istemese de bir aksilik olmazsa 10 nisana ertelerim dedi.
susis Acemianne8 36+1im bugün randevum vardı. Haftaya çatı muayenesi yapılacak ve ona göre normal mi sezaryen mi karar verecek doktorum. Bebek biraz fazla kilolu o yüzden sezaryene daha sıcak bakıyor. Eğer sezaryense haftaya günü de belirlenecek bakalım.
Aysee95 35+1 pazartesi anesteziden gün alıcam benimde ikiz inşallah 37 de alır hareket edemiyorum çünkü artık
Acemianne8 Aysee95 Benm mi ikiz olmamasına rağmen hareketlerim fazlasıyla kısıtlanmış sizlerin Allah yardımcısı olsun