Hatice_123456 cok luksten ziyade demek istedigim duzgun karakterli cocuk yetistirmek istemek. evdeki egitiminide gozden kacirmamak adina tek cocuk dusuncem. 2 cocuk veya 3 cocuk yaptigimda ben ucunude ilmek ilmek dokuyamam veya ikisini. Illaki gozden kacirdigim seyler olur. Ben bu konuda kendime guvenmiyorum kayinvalidem 3 cocugum var yedir doyur yatir uyut seklinde oldu vakti olmuyor insanin onlarin tek tek karakterlerine deginmenin veya ayri ayri ilmek ilmek nerde dokuycaksin vaktin olmuyor ister istemez yetemiyorsun der. Egitimine agirlik vermek cokta lüks degl aslinda eger tek cocuksa ama 2 veya 3 cocugun egitimine agirlik vermek evet cok luks. Herseyini alabilirim herseyini eksiksiz yapabilirm demiyorum lüks yasatcam demiyorum karakterine agirlik vermek manevi anlamda onu duzgun bir seviyeye getirmek amacim. Benim bu dediklerimi 2 cocuga 3 cocuga yapabilen vardir ama ben yapamam gozden kacirirm. Demek istedigm buydu aslnda lüks degl 🥰 ben tek cocuktumda lüksmu yasadim sanki 😃 ama girdigim her ortamda iyi anlamda soylerler tek olarak yetistign belli oluyor diye.