Tubazeynepalin nur34_ maşallah diyeyim bakalım hangimiz doğuracağız ben hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum duygularım çok karışık ya
nur34_ Tubazeynepalin valla kuzum bn hicbisey anlamadim doktoruma gore 36 hafta icinde 5 gun fln onde perinatolojiye gore 4 gun geride son adet tarihine yani buraya gore yarin 35 oluyor baklm bayramda dogurmasam ıyi 🤭
Tubazeynepalin iremasmahan06 hergün 2-3 kase yoğurt ye 1 bardak süt içmeye çalış sanırım senden çok kalsiyum alıyor bana da öyle demişti diş ağrısı falan yapar kramp yapar diye
Gonul00 Tubazeynepalin tatlım bende 32. Haftadayım yemek çok yediğim zamanlar sırtım çok ağrıyor uyuyamıyorum bide sürekli sol tarafa yattığım için sol bacağım 😓🥹
nur34_ Tubazeynepalin amin canim cumlemizin bn rahat degilim valla temizlik konusunda 🥵illa herseyi kndim ypcm yaparima sıkıntı yokta kollarimi kaldirip uzatma bni korkutyr onun disinda yavas yavas yapiyrm
Tubazeynepalin nur34_ ben günlük yapıyorum ama hepsini bir anda değil birgğn toz alıyorum yetişirse süpürüp siliyorum yoksa sonra ki güne bırakıyorum
nur34_ Tubazeynepalin o konuda rahat olmak daha iyi zaten agirlama yemek bunlardan yana sıkıntım hic yok ev isleri aksayanca sinirm bozuluyo okdr