deryatrn 24+3 hamileyim 670 gram kızım kontrolde doktor normal dedi ama söylediğim insanlar çok küçük diyolar normal mi küçük mü sizce de?
Gizem4134 deryatrn benim oğlumda 685 di doktor banada normal dedi insanların her söylediğine kulak asarsak çocuk 1 kilo dogucakmis gibi hissederiz banada küçük diyolar dinleme boşver ben dinlemiyorum kendi kendilerine konuşmuş oluyolar 😂
deryatrn selinsmother selinsmother çok takıldı kafama herkes bizimki 1 kilo üstüydü 6 aylıkken falan deyince 😔
Busel Gokce35- sizinki 1 hafta falan ilerde büyük ihtimalle doktorunuz bisey demedi mi maşallahı var 😆
Ecemsuakpolat_ En son 30. Haftamda 1500 kg şuan ne kadar olduk bilmiyorum umarım güzel devam ediyordur 🥰🥹
deryatrn Gizem4134 doktor sıvısını ve ağırlığını normal desede herkes yemedin mi neden küçük deyince morali bozuluyor insanın ister istemez 🌸
Gokce35- Busel 2-3 gün önde geçen ay diğer aylar 1 hafta 5-6 gün öndeydi . 20+2 de 377-380 ydi bakalım geçen ay ne kadar dedi 377 -380 dediniz deyince artışı orantılı dedi
Busel deryatrn hayır çok normal benim 30.haftada anca 1700du hatta 1 hafta falan önde demişti doktorum takma kafana bende sadede 3 kg aldim diye senin bebeğin zayıf olur diyolar 😂 çocuk hep 1 hafta önde ama
deryatrn Busel maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah🫶 bende toplamda 4 kilo aldım bana da öyle cümleler kuruluyor ama bünye meselesi bence çünkü ben gece bile kalkıp yemek yiyorum 😊
Busel deryatrn millet tuhaf asma kulak herkes kendi ile kıyaslıyor her beden aynı değil inan bebeğin kilosunun fazla olması artık doktrolarin gözünde iyi birsey degil sağlık en önemlisi
designermoms deryatrn bana 24+2de 680 gram dedi geçen gün hatta 25 haftayla uyumlu dedi bence gayet iyi