İyi akşamlar eski hesabım kapandı yeni bitane açıp doğum hikayemi anlatmak istedim🙈 26.haftada 108i gören nstlerle 35+6 ya kadar yataktan çıkmamış ve direnmiş bir anne konuşuyor😅 çift yumurta ikizlerine hamileydim biri kız biri oğlan herşey çok güzel gidiyordu taki kasılmalara kadar 3 kere ayrı zamanlarda hastaneye yattım 3gece. Çok sıkıntılı süreçti ama hamdolsun iyi güzel dünyaya geldiler. İyi beslendiğini düşünüyorum zayıf olmamaları için yedim valla 22 kilo aldım🙈😂 artık doktorlar yeter bırak gelsinler diyene kadar yataktan çıkmadım diyebilirim hep doktorların korkutmaları yüzünden. Neyse sezeryan ile dünyaya geldiler kızım çok yukarıda oğlum çok asagıda ve pozisyon almamışlardı.
Narin kızım 3.015 gram
Pamuk oğlum 3.350 gram doğdu
11 gün küveze aldılar (boştan yere bizce çünkü hiçbir cihaza bağlı değillerdi)
Doğum sürecime gelirsek hafızamdan silmek istediğim 20 gün. Yerlerde süründüm desem az kalır organlarımın sallanması dikiş ağrılarım sürekli yattığım için sırt ağrılarım gaz sancıları hepsi karışmıştı ve bana göre doktorun eli kötüydü dikiş yerim sürekli iltihap kaptı defalarda uğraştılar 3 ay krem ilaçlar vs tek hatam kum torbası koydurmamak oldu çünkü pis kanı atamadım sonradan çok uğraştım. Benim sezeryanım çok kötü geçti belki spinal olsaydım daha farklı olurdu kim bilir. Normal doğumun nasıl olduğunu bilmiyorum ilk hamileligimdi ama ne olursa olsun sezeryan olmamayı çok isterdim. Merak ettikleriniz varsa konuşabiliriz hamişler hepinize güzel kolay sıkıntısız doğumlar diliyorum rabbim yardımcınız olsun. 🥰