Bettuss_123 Ervaduru ister istemez kaçamak yapıyor insan ☺️ sınırda olan değerleri kontrol altında tutmak çok zor olmuyor zaten
Bettuss_123 Hnurkcmn sağlık kabininde yaptırdığınız ölçüm nasıl yapıldı ? Normal şartlarda tokluk şekeri şekerinizin durumuna göre ilk lokmadan sonra 1. Ya da 2. Saatte yapılır. Değeriniz bence biraz yüksek ya yaptığınız diyette bir yanlışlık var ya da ölçüm doğru vakitte yapmadınız. Diyetinizden eminseniz mutlaka yürüyüş ekleyin. Bebeğinizin ve sizin sağlığınız için biraz sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz 🌸
Hnurkcmn Bettuss_123 Çalışıyorum sürekli hareket halindeyim aslında, tokken bir saat sonra gittim ölçüm yaptırdım, diyet olarak da şeker tatlı ve nişasta ürünlerini hiç ağzıma sürmüyorum hatta diyetisyenle de görüştüm,çok teşekkür ederim yanıtınız icin
Bettuss_123 Hnurkcmn gerçekten daha fazla yapabileceğiniz bir şey kalmamış. Buna rağmen yüksek çıkmasıda sizi tedirgin ediyor doğal olarak. Acaba endokrin doktoruyla görüştünüz mü o nasıl bir yol izlemenizi tavsiye ediyor ? İnsülin vs hiç gündeminizde mi