MadameHappy34 minikoglumuz Benim şikayetim vardi ve hastane takibin de değildim o haftalar karnımda sertleşme ve ağrı hissediyorum dediğim için kontrol etti.
minikoglumuz MadameHappy34 peki Bi sıkıntı yasadiniz mi kanama vs erken doğuma sebebiyet verdigini okuduğum sizi etkilemekte istemiyorum kusura bakmayın :) sadece baktirip baktirmamakta tereddüt ediyorum
HilalErel Zehradgdrn özel hastanedeki yaptı devletteki doğuma kadar yapmıyoruz dedi parmaklarıyla yaptı biraz acıdı ama ben kendimi çok kastığım için büyük ihtimalle ayağı kalkınca hiç acı falan kalmıyo
Zehradgdrn HilalErel benim doktorumda özel kliniğe gidiyorum prensibi değilmiş doğumdan önce bakmıyorum dedi neyse yapmasın zaten erkek doktor kilolu biraz bugün parmaklarına baktım çok kalındı tırstım 🤣🤣🤣
Daisy0000 esraesla Canım ben gebelikten önce alttan muayene olmuştum biri ince uzun,digeri kısa ve kalın 2 farklı alet sokup ultrasondan rahmime vs bakmışlardı.Yaptırdın mı bilmiyorum ama onun gibi mi
Linasel zehrafisekci bende çok korkmuştum hiç abartılan gibi bişey değilmiş üstelik canım da çok tatlıdır🥰
zehrafisekci Linasel biraz önce muayeneden çıktım gerçekten korkulacak bir şey yokmuş 🥰💓 3-5 saniye sürdü elini soktu döndürdü çıkardı 🐒
Nnanaa zehrafisekci ben suyum geldikten sonra sancılarım varken oldum çok bişi hissetmedim anlık bir acı oldu sadece
gktg1 Vajinismus halimle ben bile kaç kene oldum iyi de oldu alştm iyice korkmayn derin nefes alıp verin😂
Diylia Doktorun kibarsa zor değil.Benim doktorum kazımıştı resmen beni sanki.Ama doğum yapacağım zaman iki farklı ebe bakmıştı o kadar acımamıştı.
esraesla Gulirmak elle olmuşsun sorun orda işte ben hem elle hem aletle oldum ve elle alet kadar acımadı zaten orda bağırmadm yazımı okursanız aradaki farkı anlarsınız
Gulirmak esraesla tatlım anladım farkı sende kandırmayalım diye yazacağına ne şekilde olduki acımıyor diye sorsaydın 😌
esraesla Zehradgdrn ay boşver canım benim 😂ben bazen idrar mi su mu gidiyor anlamıyorum diye sormuştum ne bileyim alttan muayene edeceğini bileydim sormazdim benim suyuma baktılar hiç sesini çıkarma sorunun olmadıkça boşver 😂