_ndam1llas Ozge56 inanın bilmiyorum aldığım testinde iyi olduğunu düşünüyorum prodoctor %99 kesin sonuç yazıyor ama bilemedim pazartesi kan vereceğim
gencanneecikk _ndam1llas Kesinlikle hamilesin bence ama daha çok küçük Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin☺️👍
_ndam1llas gencanneecikk böyle yanıtlar okuyunca aşırı seviniyor mutlu oluyorum inşallah kan sonucundada düşündüğümüz gibi çıkar 😍
gencanneecikk _ndam1llas ikinci hamileliğim de aynı böyle öğrendim 10 gün sonra kontrole gittim 4 haftalikti ve şuan 1.5 yaşında oğlum Allah gönlüne göre versin ama bence sevin her hangi bir sağlık sorunun yoksa kesin hamilesin☺️💖
_ndam1llas gencanneecikk yaa Allah bağışlasın inşallah bende güzel sonuç alırım çok teşekkür ederim 🥰
esmerella37 arkadas üstüne görmüs neden hamile olamasın ki lekelenme tarzı yasadım diyor zaten hamilesin cnm 🥰
Hazarbuse58 Bende bu son gebeliğim de bir hafta kala silik çizgiyle öğrenmiştim aynı bu şekildeydi kan vermenizi öneririm bence gebelik var. Geçen aydan üstüne kalmış olmalısınız
_ndam1llas Hazarbuse58 bende üstüne kaldığımı düşünüyorum çevremdekiler de öyle söylüyor ama bilemiyorum bakalım hayırlısı olsun 😊