Adasah 11 hafta 3 günlük gebeyim kızlar kahverengi lekelenmem olmuş normal mi? Hamileliğimin başında 10 gün süren yerleşme kanaması yaşamıştım ama bundan endişe ediyorum 😕
Nuraykarabulut Adasah canım daha yeni hastaneden geldim 12+1 hamileyim yerden kalkar kalkmaz sıcak bir şey hissetim epey yoğun bir kanama yaşadım hemen hastaneye gittim kan idrar istediler ve ultrasonla bakıldı çok şükür bebeğimin kalp atışını hareketlerini gördüm için rahatladı kahverengi kanama korkulacak bir kanama değil benim adet kanaması gibi oldu ama yine de doktorunun seni görmesi iyi olacaktır rabbim sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Adasah Nuraykarabulut amin inşAllah çok geçmiş olsun canım ağır falan mı kaldırdın yoksa bir anda mı oldu doktorlar ne diyor bu duruma
Ozlm7 Nuraykarabulut merhaba canım, benimde pazar gününden beri kahverengi ile başladı sonra akşamında koyu kırmızıya döndü bugüne kadar hep devam etti aynı renk bugün de bir parça geldi 2-3 cm bende korktum dedim tamam düştü kesin sonra gittim kese bebek yerinde neden düştü acaba o parça 6 haftalık hamileyim daha kalbi duymadık
Milen7 Adasah benim 5 hafta sürdü, şurda gir kaç gündür gelmiyor kesiliyor inşallah. Doktor önemsememişti bile,, tabii mutlaka doktoru bilgilendirin herkes farklı sebepten olabilir
Nuraykarabulut Adasah normal ilk üç ay böyle kanamalar olabilir dedi kalp atışını duymayacağım diye çok ağladım ama duyunca parmaklarını bile gösterdi doktorum içim rahatladı 🥺 bol bol dinlen dedi senin durumun nasıl canım
Adasah Nuraykarabulut Normal diyorsa içimi rahatlattın ama benim adet kanaması gibi olmadı zaten senin adına sevindim canım ☺️
Ao526- Adasah Doktorum böyle el kesince gelen taze kan gibi kan görmediğin sürece endişe etme bebek yerleşiyor ve temiz yere yerleşmek istiyor dedi. Ama bu lekelenme artar, sancı tarzı vs olursa doktorun ile iletişime geçmende fayda var
Ccc_26 Kızlar bende 4 haftalık gebeyim kese falan göründü kan da 1000 üzerinde çıktı ama bugün hafif hafif kanamam oluyor sizce noreml mi acil ilk gebeliğim
Ozlm7 Ccc_26 canım benimde oluyor kaç hafta altta yazdım benim olayı benimde devam hala hatta bu akşam parça geldi gittik doktora bebek duruyor kese duruyor
Nuraykarabulut Ozlm7 canım ben de çok kortum benim kanamam adet kanaması gibi birden boşaldı resmen çok korktum ama bebeğim iyi çok şükür akşam pihtı gibi geldi ve rengi kahvereNgiye döndü şu an yok denecek kadar az kahverengiden korkma 8 haftalıkken ben de aynısı yine olmuştu iki gün hastanede yattım bebelerimiz nazlı☺️ kızımın zamanında hiç böyle bir şey yaşamadığım için en ufak bir şeyde panik oluyorum ister istemez cinsiyeti kız olursa nazlıcan koyacam artık☺️
Adasah Ozlm7 kuzum benim de o haftalarda oldu hatta 10 gün devam etti o korkulacak bi şey değil yerleşme kanaması diyorlar doktorum ilk haftalarda lekelenme normal ama kanama şeklinde olursa hemen gel demişti aklında bulunsun