Yagmur_kaya Temmuzun başında doğum yapıcam daha alışverişe başlamadım beklesemmi yoksa artık başlasammı siz kaçıncı haftada başladınız alışverişe
3Tospikannesi Yagmur_kaya şuan 4 aylığım 7.ayımda, hepsini birden alcam yıkayacam ütüleyecem dolaba koyacam benim normal doğum olduğu için 7 aydan sonra her an gelebilir önceki doğumum 8.aya girerken yaptım 😊
Eda6 Yagmur_kaya Bence çok bir şey almayın bana doktorum yenidoğan bir şey alma olmaz dedi bebek iri doğabilir çünkü. En en ihtiyaç olan israf olmayacak şeylere yönelin. Benim yeğenimden kalanlar var daha bir iki kez giyip kaldırılan hiç giyilmeyen şeyler. Onlara ek bir iki bir şey aldım sadece çünkü çook çabuk büyüyorlar. Belirlediğiniz marka yenidoğan bezi, tırnak törpüsü, konak için doğal keçi kılı tarak, şampuan, yağ, pişik kremi, deterjan alın. Benim aldıklarım bu şekilde, bir de sizin ihtiyaçlarınız var tabii☺️
Heyzilwq 25+0 daha bir şey almadım sadece tarak seti ve törpüsü aldım 😅 kıyafet almayı bi dahaki randevudan sonra almayı düşünüyorum inşallah 🤲 sen kaç haftalıksın canım
moooms Heyzilwq bende 23. Haftadayım ilk tarak seti ve burun aspiratörü almıştım herkes gülmüştü çok mu lazım diye ben almadan annem çoğu şeyini almış ama şuan kendim detaylı ultrasondan sonra ilk defa eşofman altı aldım 🙈🙈
kalbiminpariltisi Heyzilwq yenidoğan tarak kullanmaz ki boşuna alıyorlar insanlar, sırf para kazanmak için böyle şeyleri piyasaya sunuyorlar
Heyzilwq moooms benim çevremde çok güldü dediler ya kel olursa falan diye 🤣🤣 Aman görünce dayanamadım çok tatlıydı 😁
moooms Heyzilwq Heyzilwq ahhahaaahah çok iyi ya napalım heyecandan insan ne yapacağını şaşırıyor valla🐒🐒
Heyzilwq kalbiminpariltisi kız bazı bebişler maşallah saçlı oluyor ya düzeltmek için falan ben görüntü olarak hoşuma gittiği için aldım 😁
Ayse0885 kalbiminpariltisi hiç beli olmaz yeğenım kahkul vardı osevıye çoktu sımsıyah 🤪 bide Konak olayı var benım oğluma olmuştu 5-6 gün küçük tarakla yağlayıp 3-4 gün taramıştık anca gectı 😃 ya bide hep heves bende 16 haftadayım küvet set anakucagı eşyalar aldım bi çekmece
kalbiminpariltisi Heyzilwq ya haklısın heves edip alınıyor ama istediği kadar saçlı olsun taramayı gerektirecek bir saç olmuyor yine de 😂 hele şu chicco nun tırnak makası tarak törpü seti var 400 küsür fiyatlı ordan sadece tırnak makası kullanılıyor 😂
Heyzilwq kalbiminpariltisi Ay evet aşırı pahalı onlar ve herkes alıyor millet parayı nereden buluyor tamam çalışıyor olabilirler ama çalıştıkları için aslinda daha çok düşünmeleri lazım o kadar emek veriyorlar sonuçta 🤷♀️
Heyzilwq Dilaraanl ooo maşallah size neler aldınız acaba neyden ne kadar aldınız ben aşırı kararsız kalıyorum ☹
Dilaraanl Heyzilwq valla bi dünya sey aldık kuzuu. Odasını aldık, bebek arabası, puset, beşik, oyun minderi, 10-15 tane zıbın, 14’lü hastane cıkısı, 5li takımlar, şapkalar eldivenler, müslin üstler, esofman altları, coraplar, baddaniyeler ….
kalbiminpariltisi Heyzilwq bence parayla da alakası yok ki ben param var diye kullanmayacağım ürünü niye alayım gerek yoksa eğer. Ki parası olan yine her şeyin en iyisini en güzelini alıyor zaten ben de bütçeme göre her şeyin iyisini kalitelisini alıyorum am ben yapı olarak hiç kullanmayacağım bir şeyi satın da almam hediye de gelse evde tutmam yani 😂
kalbiminpariltisi Ayse0885 vallahi heves ama heves edilecek o kadar çok gerekli şey ki var ki tarağa sıra gelmedi yani 😂 ben o yüzden almayacağım konak da olursa ki inşallah olmaz o zaman doktor ne derse ona göre hareket ederim 😂
Heyzilwq Dilaraanl ne güzel ya minicik minicik eşyalar Allah sağlıcakla bebişinizle kullanamayi nasip etsin hepimiz için 🤲🌼
Heyzilwq kalbiminpariltisi valla ben her şeyden çok tarağa heves ettim böyle videolar görüyordum bebeklerin saçlarını taradıkları içim gidiyordu hep kendi bebeğimi hayal ediyorum 🥺