Bahrr Bende bunu aldım sabahlıklı olması daha hoşuma gitti yürürken falan kullanmak için birde önceden aldığım vardı bi mağazadan.
2prensesannesiiii Meltems53 kuzum ürün geldi mi güzel mi ben sipariş verdim ama sonra yorumlar hoşuma gitmeyince iptal ettim siparişi çok güzel görünüyor ama şikayetler var
Meltems53 2prensesannesiiii hayır gelmedi dün sipariş verdim bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti uzun zamandır bakıyordum ama ürün yoktu dün gelmiş ürünler. Fiyatına göre çok iyi demişti bakalım güzeldir inşallah 🙂
SaHil_Hayat 2prensesannesiiii Canım ben de yorumlara bakarak verdim siparişi çok ters bir yorum görmedim aralarda hamileler falan önermiş genel olarak
Yarenylmz Meltems53 2prensesannesiiii Queen2 Kızlar üstte duruşu bu şekilde ben xl tercih ettim ve zümrüt yeşilini de aldım onu da m beden tercih ettim size de fikir olsun 🕊💖
Bellabells 2pasaannesi ben de bunu beğendim ama ne zamandır bedenleri bitmiş. Güncellemiyorlar da.sinir oldum
kalbiminpariltisi Meltems53 bu pamuklu bir kumaş değil mi özellikle yazın doğum yapacaksınız tercih etmeyin derim, lcw de 300 liraya pamuklu gömlek şeklinde güzel modeller var
Meltems53 kalbiminpariltisi doğumum mayısta sabahlık tercih etmediğim için bari uzun kollu olsun dedim. Kumaşı çok ince iç gösteriyormuş bile birazcık bakalım nasıl olacak 🤷🏼♀️
Queen2 Yarenylmz bizim aldığımız renk bu değil düğmeleri siyah olan acaba aynımı kumaşı falan birde naylonsuu kumaş diyorlar terletir öylemi acaba
Yarenylmz Zln2152 teşekkür ederim kumaşını ben beğendim ama baya ince tiril tiril 🙃 içinde uygun iç çamaşırı kullanmaya dikkat etmek lazım bu rengi için
Zln2152 Yarenylmz dikkat etmek gerekiyor tabi☺️ Peki esneyen kumaşlardan mı? Bende almak istiyorum da o yüzden size böyle soru sordum kusura bakmayın 🥰
Yarenylmz Queen2 kumaş pamuklu değil ama terletmez diye düşünüyorum bir de fiyatına göre çok çok iyi bence ben pişman olmadım severek giyicem doğumdan sonra 😊