nursmeric Esmer_ lcwden bakabilirsiniz hamile pijaması olarak da var normal pijamalarda önden düğmeli olanlar da var. ben iki takım aldım o şekilde kuponlarla da uyguna geliyor kumaşları da gayet güzel
Tugceee95 Meltems53 Pentide suan bu modele benzer bakın ıstersenız trendyoldan cok hoş duruyor ama kısakol
Meltems53 karansmomm Esmer_ Trendyola GIOANA pudra biyeli pijama takımı yazın çıkar kızlar şuan indirimde 🌼
Esmer_ nursmeric hiç anlamıyorum şu kuponlardan 😓130tl kuponum var ama kabul etmiyor uygun değil diyor anlamadım gitti valla
lilamor_ Aaaysee aynısını aldım bende gloris mağazasından. kumaşı gömlek kumaşı mı bununda? güle güle giyin.
Meltems53 2prensesannesiiii trendyola GIONA pudra biyeli pijama takımı yaz çıkar canım bende dün sipariş verdim daha gelmedi.
Aaaysee annebebek7 @Gulsahakdag trendyol kızlar daha gelmedi ama salı günü gelecek,yorumlar da herkes memnun kalmıştı umarım iyidir isterseniz geldiğin de yazarım nasıl olduğunu
2prensesannesiiii Meltems53 kuzum ürün geldi mi güzel mi ben sipariş verdim ama sonra yorumlar hoşuma gitmeyince iptal ettim siparişi çok güzel görünüyor ama şikayetler var
kalbiminpariltisi Meltems53 bu pamuklu bir kumaş değil mi özellikle yazın doğum yapacaksınız tercih etmeyin derim, lcw de 300 liraya pamuklu gömlek şeklinde güzel modeller var
Yarenylmz Meltems53 2prensesannesiiii Queen2 Kızlar üstte duruşu bu şekilde ben xl tercih ettim ve zümrüt yeşilini de aldım onu da m beden tercih ettim size de fikir olsun 🕊💖