Seymakayaoglu Kizlar bişi dicem kordon bagliya bilirmiyim acaba günah diyorlar ama 3 cu sezeryanim olacak 4 de cocuk ama daha 28 yasindayim :(
Meryemim Seymakayaoglu Dinen böyle birşeyin yeri yok.Allah muhafaza çocuklarınızın başına bişey gelebilir ilerde tekrar çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz.Hatta geçen bir bayanın 3 yaşındaki çocuğu hastalandı yeni doğacak bebekleri onun hayatını kurtardı :)
glsmdncr Kızlar bebek sağda solda olmaz allah aşkına bebek rahimde büyüyo rahimde ortada.siz yumurtalikla karistiriyosunuz galiba 😄😄
Melike26 Arkadaşlar hangi yumurtalığınızda döllenme olmuşsa bebek doğal olarak ilk orada oluşmaya başlayacaktır. İnanmayın böyle şeylere 😀
Tazeannee Seymakayaoglu canım o döllenme ile alakalı olabilir belki benım bebegimin cinsiyeti belli olmadan önce doktorum sağ tarafında döllenme olmuş dedi ve nasipse oğluşum olucak ☺️tabi tesadüf de olabilir
Meryemim Seymakayaoglu Benimde kız solda erkek sağda :) burda görünce şaşırdım acaba denk mi geldi :)
Azrazerin Seymakayaoglu Doktorum ultrasonu sağ tarafıma koyup bakıyor ve erkek birde sağıma yatınca rahatsız oluyorum hissediyorum orda olduğunu solda olunca daha rahatım