Seymakayaoglu Kızlar erkek cocuk sagda kiz cocugu solda oluyor diyorlar fikirlerinizi qlabilirmiyim 🤗🤗🤗🤗
Seymakayaoglu Bilmiyorum hurafe galiba allah bilir allah herkese gonlündekini hayirli saglikli versin
Seymakayaoglu @Okyanus iste sen bu oyunu bozdun erkek ve solda şimdi hic inanmiyorum cnm allah bagislasin valla erkek sagda kiz solda diyorlqr demek.degilmia
Dnzcngz Seymakayaoglu Bana doktorum 8. Ya da 9. Haftada bebek kesenin soluna yerleşmiş. Böyle olunca %60-70 kız oluyor bakalım sizinkinin cinsiyeti nenolcsk demişti. Şimdi 17. Haftamız bitiyor kızımız olcak🤗
Serapca Dnzcngz ben hamileliğimi 5haftada ögrendim alttan vajinal usg ile baktı Dr heves yapmayın ama sağdan giriş olmuş muhtemelen kız dedi özel klinige gitmiştim 10 haftada da kesin kız dedi hala aynı devam kısmetse 😍
Serapca Seymakayaoglu bizim buralarda tam tersi diyorlar ama 😍😂 kızım olacak hep sağdaydı şimdi heryerden tık diyo 😂😂😂
Seymakayaoglu Kızlar benim solum saga göre daha şiş daha dolu bilmiyorum kizmi erkekmi ama.saglikli hayirli oglum olsun istiyorum
Seymakayaoglu 2 kizim bir oglum var bu bebekte süpriz oldu planlanmiş bir gebrlik degil yane 2 kiz bir erkek annesiyim inş oglum olur dua edin saglikli hayirli olsun