Muhammedeymen Mizgin44 aynen öyle oturup kalkamiyorsun saga sola donemiyorsun. Birden oyle bi agri giriyo ki 😐 ben de korkmustum bugün sordum normal dedi. Umarim gecer bir an once 🤗
Garibana 23+5 im 6 kilo almism .... çok acıkıyorum ben yaaaaa... hergun yeni bisey çıkıyor bi gün karnım ağrır bir gün midem yanar bir gün belim ağrır döner gider böyle....
MerDa 48de hamilr kaşdım şimdi 55 oldum 23. Haftamdayım ama çok kramp giriyor belimr uyku haram oldu bazen ağrımdan ağlıyorum giç uyuyamıyorum böyle olan var mı doktor da biriey yapamıyor sadece vitamin yazıyor ama dayanılacak gibi değil
CeylinEsila Mizgin44 Aynen benimde ilk gebeliğim. Tecrübesiz oluyoruz bendede bu sıra çok arttı perşembe kontrolümü bekliyeyim dedim ama yinede tedirginim. Bebek hareket ettikçe içim rahatlıyor biraz
Tubistftf Ben de 23. Haftadayım 5.5 kilo aldım🙈 kasık ağrısı bende de var demek ki herkeste oluyor bu haftalarda 🤔
baharclk sabirsizanne 24e girdim bugn ama yinede yaziyim 😁 5 kilo almisim dis ve enfeksyon rhtszliklari dsnda guzel gdyo bnim
MYaseminTezcanGne 58 ile hamile kaldim sımdı 64 um 23+5 haftalık olduk bizde kasık agrısı degilde bel agrısı cok fazla oluyor bende bir yerde sabit kalamıyorum cok agrı giriyor 😒
ikizannesiFilizkaradogan 24+4 olduk 8 kilo almışım sırf bu ay 2 kilo aldım 🙊hamilelik ilerledikçe kilo artiyo 🙈😩 ve aşırı bel ve bacak ayrım var