Asya sabirsizanne 60 la hamile kaldim 69 kilo olmuşum bile fazla gibi geliyo ama dişardakiler belli olmuyo diyolar ama hayatımda ilk defa bu kadar kilo lu oldum sanki bidaha hiç eskiye dönemicem gibi hissediyorm😩
Asu33 sabirsizanne 62yle hamile kaldım şu an 69 um bana fazla geliyor ama dışardan belli olmuyor diyorlar doğumdan sonra gider kilolar inşallah 😀
baharclk sabirsizanne 24e girdim bugn ama yinede yaziyim 😁 5 kilo almisim dis ve enfeksyon rhtszliklari dsnda guzel gdyo bnim
Kezu17 8 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Aslında çok yemiyorum ama alıyorum. Hamile kalmadan önce daha çok yerdim kilo almazdım. Hep hormonların suçu 😂
Kezu17 Kızlar kaşık , karın ağrılarınız oluyor mu? Benim bu hafta kaşık ağrılarım olmaya başladı , daha önce kanamam olmuştu. O yüzden en ufak şeyden tedirgin olmaya başladım
Dilekk Kezu17 benimde aynı şekilde oluyo kasıklarımda ağrı daha önce çok şükür kanamam falan olmadı ama korkuyo İnsan gene kontrolümü bekliyorum bende sorucam bide özellikle yatarken sağıma soluma dönerken oluyo🙄😒
Mizgin44 Dilekk Kezu17 kizlar bende 22 haftaligim hem rahim hem kasik agrisi yasiyrm bol bol muz yiyin kizlar bide ayaginizi gun icinde uzanirken havada tutmaya calisin ve karninizi ovalayi arada iyi geliyr
Muhammedeymen Kezu17 ben bugün sordum kasık ağrısını doktor normal ve gecicidir dedi. Benim de cok oluyo ozellikle sol tarafta 😥
Mizgin44 CeylinEsila normal heralde cnm ama bazen hicc dayanamiyor insan ilk gebeligim benm her agri oldugunda tedirginim inanki
CeylinEsila Mizgin44 Aynen benimde ilk gebeliğim. Tecrübesiz oluyoruz bendede bu sıra çok arttı perşembe kontrolümü bekliyeyim dedim ama yinede tedirginim. Bebek hareket ettikçe içim rahatlıyor biraz