MerveS697 Almanyada yaşıyorum ve burda hastahanede bebeğe hastahanenin kiyafetleri giydiriliyor.. sadece eve giderken giydirmek için bir takım koyuluyor.. ama tabi lohusa dönemimde çamaşırla yerleştirmeyle uğraşmak istemiyorum😬😅
poyrazin_annesi28 MerveS697 Kurutma makinesini bilmiyorum ama 30 derece 600 devirde yıkadım ben 😄 Zaten giyilmedi tozları vs gitsin diye yeterli diye düşünüyorum
MerveS697 Esraggbkn oyy inanırım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz 🥰 bu arada kızlar oruç tutan olucakmı aranızda 🙃
Gamzee23 MerveS697 doktorum izin vermiyor oruç tutmama az kaldı zaten şimdi bile karın ağrısı çok fazla bende regl olacak gibi ağrım var
Esraggbkn MerveS697 yarın kontrolüm var bir sorayım tutabilrmiyim diye ilaç da kullanıyorum ama bakalm ne dicek doktorum :)
Meribiri1 33 haftalığım bende bugün başlıyorum yıkamaya kurutmaya atmayacağım ama umarım makinede de çekmez kısa programda tek korkum o ☺️
Esraggbkn MerveS697 kendi durmunuza bakın dedi, benim kan değerlerim vitaminlerim de düşük çıktı bu yüzden pek sıcak bakmıyorum🤭