Haticecinar Ay banada gecen hafta kiza benzio demisti dunde erkege benzettikesin bisi yok ama ay sonu gel kesinlesir dedi belirsizlik kotu bisi gercekten saglikli olsunlarda..
Ayferfeneer Haticecinar öyle tabi sağlıklı olması en önemlisi ama insan değişik istiyo iste bide kendimi çok hazırlamıştım şok oldum
Haticecinar Ayferfeneer aynen cnm kesinlikle ole.. insan olmayani istiyor gercekten benimde bir oglum var kiz istiyorum Rabbim gonlumuze gore versjn insallah,dur bakalim bidahaki kontrolunde belli olur seninde benimde 😊
Ayferfeneer Haticecinar ya benim ultrasonu göndersem pat diye erkek dersiniz yani o derece belli aslında doktor benim izi beklediğimi bildiğinden aşamalı söylemeyi dusunuyo galiba 😀😀
mucizem01 Biz su an 28 haftaligiz ama malesef hala ogrenemedik :( bu gidisle dogumda ogrenicez kizimdada 24 haftalikken ogrenmistim
Haticecinar Ayferfeneer ay dogrudur ozaman🙈 sen anlarmisin cnm ben usg fotosu gondersem meraktan cildircam😅
Nass Arjin Ultrasondan baktı %90 erkek dedi. Bacak arasında çıkıntı var kız bebeklerde bacak arası boş oluyor ya hani
Merveee277 Nurhayat1212 12 haftalığım bugün öğrendim ama değişir diye bir şey alamıyorum erkenden öğrensende için rahat etmiyor 🤷♀️