Nnanaa tugcezengin23 benim kızda öyleydi 18 de kız galiba ama sakın hazırlık yapma dedi ama 20 de öğrendim detaylıda net olarak😂
Bsrakrk tugcezengin23 ay inşallahh 🙏 burdaki tavsiyeleri o gun art arda uygulayacam cikolata denedim ama olmamisti pogaca ve meyve suyu denicem bu defa bakaliim 🤣
Momdiary Zeynepozcan bende geç öğrendim ancak detaylıda görebildik. Göbek çizgim göğsüme kadar uzandıgı için erkek diyordum erkekmiş sahiden aksini yaşayan var mıdır bilmiyorum. Tabii alt çizgi üste göre daha kalındı üst çizgi sonradan belirmeye başladı şu an 25 haftalıgız bariz o çizgi var. Sanırım sizin kız☺
Zeynepozcan Momdiary erkek aşkım benimki🤣🤣 dün öğrendik 14. Hafta alttan muayene olmam gerekiyordu doktorumuza bacak arasını görebilir miyiz dedim sormamı beklercesine bakar bakmaz erkek dedi
Momdiary Eğer kontrole devlet hastanesine gidiyorsanız görülmemesi normal özeldeki cihazlarda daha iyi görülüyor. Bende devlete gidiyordum dpktorum cihaz kötü hiç belli olmuyor demişti
Zeynepozcan Momdiary ama yine de detaylıda değişir mi ki çok korkuyorum ondan çünkü doktor kesin dille erkek diyince çevremizdekilere söylemiş olduk vallahi çok utanırım 😂😂 erkek kız hiç farketmez sonuçta evlat ama değişmesinden çok utanırım tekrar insanlara söylemeye 🤣🤣🤣
Momdiary Zeynepozcan keşke detaylıyı bekleseydiniz söylemek için😅 ama şöyle bende 19. Haftamda doktor tahmin etti etrafımada sadece tahmin erkek dedi beklesik sonra detaylıda da erkek dedi bu sefer netleşti dedik çevremize😄
Busra92_ tugcezengin23 canm ne duyduysam denedim ama bebeğin keyfine kalmıs bn 21 de detaylıda öğrendim her gittigmzde tek gördüğümz popişiyddii🥰
_yfs_ tugcezengin23 benimde göstermedi çikolata yedim yok diğer kontrolde çikolata meyve suyu baya yedim 26. Haftada öğrendim 😀 utangaçtı epey kızım 😀
YaseminBatrk tugcezengin23 anladım farklı bir doktora gidebilseniz belki görebilir Elden ele fark eder benimde gorunmemisti doktor biraz göbeğime bastırdı böyle lop lop yaptı uyandırdı bebisimi erkek dedi.