kahvesever__ Bebegininnannesii1 Allah seni ya ben çok yapmıyorum ayda yılda bir kere 😂çok sevmedim için yapmıyorum ama eşim çok seviyor
Bebegininnannesii1 kahvesever__ eşimde bende çok seviyoruz yine yapsam yine yeriz de elin oğlu öyle demez 🤣🤣🤣😝😝
Kahyaasena Bebegininnannesii1 zorla yaptim onuda eşimin canı çok çekmiş 8 aylik karnimla yerde çarşaf böreği açtım ama bide bana sor ağlaya ağlaya açtım belim ağrıdı hep
FatmaAselinAnnesi_60 Bebegininnannesii1 Ocak ve tencere var önümde ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum artık benim yerime siz devam edin
Linasel Bebegininnannesii1 tavuk suyu çorbası tavuk sote pirinç pilavı yaptımmm ama belim koptu anammm şimdi uzandım 🥱
Deletedmom_110 Bebegininnannesii1 Et sote pirinç pilavı en sevdiğim yeşillik salata 🥗 tatlı olarak da puding
Deletedmom_110 Burnumageliyoduslkmsn aşkım sorma bende az önce seni izliyordum kurabiye meyve suyu yiyordunuz gene😂hadi gel gel bekliyorum💋
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_110 işte bak gör TV de bile kuru kuru bana kimse et sote getirmiyor,😶 oğğğcanımda işe gitti😶
Deletedmom_110 Burnumageliyoduslkmsn oyy kıyamam ya Oğulcan kuyumcu ama sana ne altınlar getiriyordur kız🤣🤣ben sana et sote yaparım aşkom💋
butterfly35 -_Esra_- Türk mutfağına hızlı bi dönüş olmuş 😂 nerde o eski zehirlenme garantili mantarlar hahshs
Deletedmom_110 Burnumageliyoduslkmsn Ben dükkan onun diye biliyordum kız olsun neyse sen zenginsin senin paran yeter ikinizede🤣