aogoya Bebegininnannesii1 tavuklu soğanlı arpa şehriye pilavı - şehriye çorbası - salata 😂💃🏻 Yeter da
serpil1baby Bebegininnannesii1 sebzeli but haşladım patatesli havuçlu yanına bulgur pilavı bol limonlu salata tabiki😌 hem pratik hem sağlıklı haftanın 2 3 günü yaparım☺️☺️☺️
tugtug Bebegininnannesii1 teşekkürler ☺️ valla olabildiğince iki günlük yapmaya çalışıyorum ertesi gün de rahat oluyor 🫠
butterfly35 Eceecim sayende menüm belirlendi tavuklu wrap yapıcam teşekkürler ve eline sağlık afiyet şifa olsun 🤣🥰
Bebegininnannesii1 kahvesever__ kiz haftanın 3 günü makarna yapıyorum shsgsv😅 kolayıma geliyor bugün başka bosey yapmam lazimm😆😁😁
Minikmucizelere Bebegininnannesii1 köfte yapcam ekmek arasina katican bide turşu domateste katican oh mis😂
mekselinaa Bebegininnannesii1 bugün mide bağlantısından başımı kaldıramıyorum yemek yapamıyam menemen yaparım galiba
Hilalmvc Bebegininnannesii1 ben işteyim eve gitmem 5i bulur. Hiç düşünmedim çalışırken çok zor oluyor akşamdan yapıp kıyma huyumda yok oda zor geliyor😁
butterfly35 -_Esra_- Türk mutfağına hızlı bi dönüş olmuş 😂 nerde o eski zehirlenme garantili mantarlar hahshs
Syma_07 Bebegininnannesii1 tarhana çorbası nohut yemeği pilav salata bide doğum günüm olduğu için yaş pasta var 😂😂
Bebegininnannesii1 Syma_07 AA evet tarhana çorbası yapayim bende iyi fikir valla 😊 birde yeşil fasulye yanına da mantı mı yapsam 😁
kahvesever__ Bebegininnannesii1 Allah seni ya ben çok yapmıyorum ayda yılda bir kere 😂çok sevmedim için yapmıyorum ama eşim çok seviyor