Eliff14 Ftmssnle benimde ilk gebeligim ama benim erken başladı 30.hafqtqda nst.de çıkınca sancı hiç yormadim kendimi genelde hep yattim smdi yavaş yavas biseyler yapmak istiyorum gerçi normal dogumdan da korkuyorum sezeryana daha yakınım doktorda olabilirsin istersen demisti
Ftmssnle Eceecim evet insan kendini yapmak zorunda hissediyor. Bu durum çok sinir bozucu elbette bir şekilde olucak doğum tabi anlasalar
Summerwine Ftmssnle ekstra öyle pilatesler,sporlar yapmadım.2-3 güne bir yürüdüm sadece işte annemlere,markete falan.Son hafta artık gelsin diye squat yaptım ara ara, bir de adaçayı ictim öyle dogurdum
Ftmssnle Summerwine bende ahududu yaprağı çayı içiyorum ve hurma yiyorum ara ara yürüyüş yapıyorum virde yatmadan önce beş yada on tane squat çekiyorum.
Ftmssnle Babyykmz öyle toz pembe hayallerim yok ya sadece insanı yapmak zorundaymış gibi hissetmelerine sinir oluyorum. Kaynanam mesela hergün arıyor yürüyüşe git hurma ye egzersiz yap yani yapmadanda olur belki bu kadar kasmalarına gerek yok
Songulars13 Ftmssnle bilmiyorum ama bana göre iyi birsey oyle söylemesi benim kaynanam git sezaryen ol diyor
Babyykmz Ftmssnle o algiyi banada empoze etmisler sanirm ama sahis belirtmeksizin izledigim videolardan v.s. beynime kazinmis gercektende bu soylediklerini yapmazsam sanki doguramicakmisim gibi hissediyorum
Summerwine Ftmssnle gerisi artık bebek nasıl gelmek isterse öyle gelire kalıyor.Strese sokmayın kendinizi
Sahradmla Ftmssnle aman boşver o insanları walla herkes bnm için normal yapamicak sezaryen olacak diyodu çatır çatır 2 çocuk doğurdum sıra 3. De 😂
Sahradmla Ehpz canım her iki gebeliğim de de toplam 15 kilo aldım ilk kızım 3 kilo doğdu ikinci 3 buçuk
Sahradmla Ehpz ilk gebelikten 5 kilom kaldı ikincide de 5 kilo kaldı toplam 10 kilo fazlalikla yine hamile kaldım bundada inşallah 5 fazlam kalır kilom almış başını gidiyor eliptik var ilk 4 aydan sonra eliptik egzersiz yapacağım doğumdan sonra 3 çocukla biraz zor spor yaparım 😂
nilsmomy Ftmssnle hiç alakası yok günde 10 bin adın attım üstüne 11 kat merdiven indim çıktım akşamları. Pilates, squat, sıcak suya oturma, hurma, ananas, adacayi heeepsini yaptim. Yine de açılmam olmadı bebek aşağı inmedi 😂
Ftmssnle Songulars13 bizim aramız pek iyi değil kendisiyle o yüzden yorum yapmamasını tercih ediyorum
AsyaveAnnesiii Ftmssnle aynıymışız bende 37+4üm. Ekstra bir şey yapmıyorum valla yürüyüş falan hava buz gibi grip olurum diye korkuyorum son haftalarımda markete falan gideceğim zaman çıkıyorum sadece. Okuyorum burda bebek nasıl gelmek isterse öyle gelir diye o yüzden çok takmıyorum 😅