Ftmssnle Sürekli şöyle yapınca normal doğurdum böyle yaptım normal doğurdum diyenleri duyuyorum. Hiçbir şey yapmadan normal doğum yapan var mı 😂
Esraliiii Ftmssnle ben bı hurma yedim o kadar 3. Bebede yatiyrdm öyle gittim akşam 7 30 10 30 doğdu gelecek olan gelir sadcee kendinizi yorarsiniz
nilsmomy Ftmssnle yapmadığım şey kalmadı bebeğim kanala bile girmedi sezaryen oldum hdjdjd bence bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor. Yapılanlar sadece doğum anında yardımcı olur belki😂
Sahradmla Ftmssnle 9 ay boyunca uyumakla geçti hamileliğim 38+3 te hastaneye gittim çünkü hep korkuyorum sancım olmazsa evde dogurursam diye hastaneye bı gittim 6 cm açılma direk yatış yapildi ıkınma nedir bilmiyorum gece 1 den 5 kadar 0 sancı kendime koridorda geziyorum ama 5 te bı sancı girdi 6 da bebeğim doğdu ikinmayi bilmiyorum kendisi çıktı 😂
Ftmssnle Esraliiii hurma yiyorum ve ahududu yaprağı çayı varmış ondan içiyorum uygulamada son 18 gün diyor ama bakalım ne zaman olucak doğum
Ftmssnle nilsmomy çevre baskısı çok fazla şuan sürekli birileri yatma yatarsan nasıl doğurcaksın yürü falan diyorlar o yüzden biraz stres yaptım
Ftmssnle Sahradmla benide yatarken gören olsun hemen nadıl doğurcaksın kalk yürü harelet et diyip duruyorlar insan sıkılıyor valla çevre baskısından
Ehpz Sahradmla merhaba kaç kiloydunuz hamilelikte doğum yaptıgınızda onun etkisi varmı merak ettiğim içn soruyorum da
gzl_2320 Sahradmla maşallah😅 hamileliğiniz hareketsiz mi geçti benim de öyle de normal doğum yapamazsam diye korkuyorum
Mintirikannesi Ftmssnle amaann çevredekiler hep konuşuyorlar zaten hatta bazıları doktordan daha doktorlar 🤣🤣 bebeğin karnında kalacağı yok eninde sonunda bir şekilde çıkacak işte 😅
nilsmomy Ftmssnle hiç alakası yok günde 10 bin adın attım üstüne 11 kat merdiven indim çıktım akşamları. Pilates, squat, sıcak suya oturma, hurma, ananas, adacayi heeepsini yaptim. Yine de açılmam olmadı bebek aşağı inmedi 😂
Asilinannesi16 Ftmssnle Ayni haftalarimiz gecen haftaya kadar banada herkes baski yapıyordu en son dayanamadim ben dogurucam birakinda ben karar vereyim dedim herkese o gün bugündür kimse birşey demiyor 🤣🤣 hareket edecek halim olsa ederim zaten yatmaktan keyif almiyorum bazen insanlari anlamıyorum 🤷🏼♀
AsyaveAnnesiii Ftmssnle aynıymışız bende 37+4üm. Ekstra bir şey yapmıyorum valla yürüyüş falan hava buz gibi grip olurum diye korkuyorum son haftalarımda markete falan gideceğim zaman çıkıyorum sadece. Okuyorum burda bebek nasıl gelmek isterse öyle gelir diye o yüzden çok takmıyorum 😅
Eliff14 Ftmssnle bende merak ediyorum sancilarom olduğu ixin yürüyüş bile yapmıyorum korkuma progestan kullandim bide şuan 35.haftamdayim yürüyüşe yavaştan çıkayım diyodum bu arada yağmurlu havalar
Ftmssnle Eliff14 benimde ara ara oluyor ama doktorum kontrolde yalancı sancıdır dedi ilk gebeliğim olduğu içinde sancın olur olmaz gelme duşunu falan al öyle gel dedi bakalım hayırlısı olsun
Sahradmla Ftmssnle aman boşver o insanları walla herkes bnm için normal yapamicak sezaryen olacak diyodu çatır çatır 2 çocuk doğurdum sıra 3. De 😂
Eliff14 Ftmssnle benimde ilk gebeligim ama benim erken başladı 30.hafqtqda nst.de çıkınca sancı hiç yormadim kendimi genelde hep yattim smdi yavaş yavas biseyler yapmak istiyorum gerçi normal dogumdan da korkuyorum sezeryana daha yakınım doktorda olabilirsin istersen demisti
Ftmssnle Mintirikannesi bende aynısı söylüyorum ama anlayan yok 😂 özelliklede kaynanam hergün arayıp yürüyüşe gittin mi hareket et diyip duruyor
Eceecim Ftmssnle aynı durumu ben de yaşıyorum. Birsürü şey duyuyorum hepsini yapmam gerekiyomuş gibi düşünüyorum 😬😬 hurma çaylar squat vs. Kendimizi yormaktan başka şey değil sanki ya. 🤷🏻♀️🥲
Ftmssnle Eceecim evet insan kendini yapmak zorunda hissediyor. Bu durum çok sinir bozucu elbette bir şekilde olucak doğum tabi anlasalar
Babyykmz Ftmssnle ahahahah bu soruyla beraber pespembe hayallere daldim hic bisey yapmadan agrisiz sizisz kesisiz doktor hissettirmeden cekiverse 🤣
Ftmssnle Babyykmz öyle toz pembe hayallerim yok ya sadece insanı yapmak zorundaymış gibi hissetmelerine sinir oluyorum. Kaynanam mesela hergün arıyor yürüyüşe git hurma ye egzersiz yap yani yapmadanda olur belki bu kadar kasmalarına gerek yok
MugeGuness Ftmssnle been 🤣 Sadece 8. Ayıma kadar çalıştım. Her gün gidiş geliş 4 saat yol yapıyodum belki o etkili olmuş olabilir
Sahradmla Ehpz canım her iki gebeliğim de de toplam 15 kilo aldım ilk kızım 3 kilo doğdu ikinci 3 buçuk