Tiiffany Papiiii bazısı yüzüne sürmez o yüzden zarar vermez kendisine. Şahsen bende 2 cocugumada eldiven takmadım.bir sorun da olmadı 40 gün falan beklemedim uzadıysa keserim Şimdi yine eldiven almadım takmayı düşünmüyorum
Hizligonzales Papiiii ben 20 25 gunluk falandi yalan olmasin tirnagini kesip eldivenlerini cikarmistim bence eldiven cok gereksiz ama ilk baslarda insan kesmeye korkuyor tirnaklarini biraz toparlasin ondan sonra keseyim diye dusundum cesaret edebilsem en basta keser hic takmazdim.
Ebrarkubra Papiiii canım bizde bebeği tırnaklarını kesmek zorunda oluyor ve kendiliğinden kırılıyor zaten diye kesmezler ve eldiven takarlar… tabi ben kızımın tırnaklarını kesmiştim 🤣🤣eldiven takiyorduk ama emzirirken cikariyordum eldivenlerini
Gamzesiratas Papiiii bende 2 haftadan sonra kestim eldiven takmadım çünkü emerken falan bana dokunsunlar diye🥰
2prensesannesiiii Papiiii bence 40. Günü kes canım ben öyle yapacağım 🙏🏻 Eldiven takarsın yüzünü gözünü çizmesin diye🥰🙏🏻
bebeklerimveben_ Ay ne kadar saçma şeylere inanıyorsunuz ben hemen kestim hiç de bişey olmadı ne oluyrmuş mesala kesince
Papiiii bebeklerimveben_ benn inaniyorm demedim bebek sagligi acisindan sordum ilk bebegim oldugu icin internetde 6 hafta sonra bazi saytlardaysa 2 hafta sonra yaziyor bilmesigim icin sordum
Berenibeklerken Papiiii 2 haftalıktı kestim tırnaklarını bi daha da eldiven takmadım. 40 gün çok fazla bence. Uyurken kestim tırnaklarını fark etmedi bile eldivenler gereksiz bence.
MugeGuness Papiiii doktorum 1. Aydan sonra eldiven takmamamı, bebeğin bir şeylere temas ederek keşfetme dönemine geçtiğini söylemişti. 1 aylıkken eldivenlere de tırnaklara da veda etmiştikk 40ını beklemedim ben. Öyle şeylere de hiiç inanmıyorum 😃
casmayn Papiiii 40 beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum bi mantığı yok eldiven takmakta çok iyi bir şey değil bebek elleriyle dokunup hissetmeli tensel temas çok önemli