Minikkoalam11 NobleMom ne zamandır benimde aklımda almak istiyorum hangi modeli aldınız acaba ? Bi de nerden ne kadara aldınız?
NobleMom Minikkoalam11 V15 modelini aldım ben. Trendyol da dyson kendi satış mağazası var. Ordan sipariş verdim. İki hafta öncesine kadar 17 bin di V15 lerin fiyatı. Bir hafta önce 15 bine düştü hemen aldık 😅 hala aynı fiyat mı bilmiyorum. Kesinlikle alın derim. Bakın size yatak yorgan ve yastıklardan çıkan tozun resmini atayım karar vermenizi hızlandırır 🙂🙈
NobleMom Minikkoalam11 Bu sadece benim yatağım yastıklarım ve yorganımdan çıkan toz. Nasıl bu kadar çıkabilir bende hayretler içindeyim 🙈
NobleMom Findukli_Lokum V15 aldım ben çok memnunum. Ne 7 dk sı saçmalamış 😅 makinanın üç farklı güç modu var. Eko auto güçlü olmak üzere. Ekonomik modda hiç süpürmedim onda 2 saat aralıklıs süpürseniz gene bitmez muhtemelen 🙂 ben evi süpürürken auto modunda süpürüyorum. 45 dk temizlik yapıyorum dip bucak %75 şarj kullanmış oluyorum genellikle. Sıfır şarjla bitirmedim hiç ev temiliğini. Güçlü modda çok şarj yiyor ama. Acayip güzel çekiyor güçlü modda. Ben yatak koltuk süpürürken bu modu kullanıyorum. Benim yatağım baya büyük ve enli. Yarım saat yatağımı yastıklarımı yorganımı süpürdüm tam işim bitti şarjda bitti 😂 bence gayet yeterli sarj süreleri👍🏻
Findukli_Lokum NobleMom ay çok iyi o zaman, peki tutma yeri ağır mı? Kullanırken güç harcıyor musunuz süpürmek için, başka marka şarjlı süpürge aldım sonra iade ettim, çok ağırdı halıyı bile kaldırıyordu kendi çok güçlüydü 😂 ama benim onu kullanma gücüm yoktu
Busel @Minikkoalam11 @Findukli_Lokum nilsmomy ben 4+1 evi supuruyorum 2 teras balkon tuvalet dahil koltuk yatak toz alma da dahil şarjı hiç bitmiyor auto veya oto da kullanıyorum başlığa göre süresini kendi ayarlıyor ama hiç şarjının bittiğini bilmem tüm isim bitiyor %80 belki anca kullanmış oluyorum. En güçlü modda zaten kullanmayı önermiyor biz dyson standlarini gezip tüm bilgileri alıp öyle sipariş verdik. Orada verilen bilgide zaten yüksek modda kullanmayin sürekli diyor yüksek modda zaten halıda ve koltukta gitmesi imkansizlasiyor supurgenin😂 istesende gitmiyor
Celikk66 NobleMom bende de var gercekden verdigim paraya deger okadar elim kolum oluyor ki iyiki almisim Kesinlikle herkese tavsiye ediyorumm🌹
Celikk66 NobleMom aynenn sende hangi model var bende v12 var sürekli filtre uyarisi veriyo anlamadim gitti halbuki temizliyorum iki süpürmede filtre uyarisi veriyo🫣
nilsmomy Busel çok iyi ya benim evim net 145 metrekare benim xiaomi şarjlı dikey süpürgem var eco modda bile süpürsem yetmiyor bütün eve yedek batarya var ancak onuda takarsam yetiyor yani 2 batarya ancak çekim gücünden falan çok memnunum ama şarj olayı baya sıkıntı
NobleMom Busel aynen o dediğin doğru. Bende satış danışmanından dinlemiştim almadan önce. Sadece yatak koltuk süpürürken güçlü modda süpürün demişti. Onuda her zaman süpürmezsin zaten
Busel nilsmomy V15 kullanıyorum bende bu dyson olayı çok başka cidden bende de philips vardı oda yeterli gelmiyordu. Bununda bataryası illa bitecek ama auto ve oto da çok uzun sürer dedi kadin batarya ömrünün bitmesine ama sürekli en yüksek ayarda supurursen illa biter dedi. Valla dyson yerine başka güzel süpürgelerde baktik ama hiç biri bunun gibi degilmis onu anlamış olduk
nilsmomy Busel o zaman ikisi arasında kalmıştım v8 ile aralarında 2 bin tl vardı keşke onu alsaydım aşırı pişmanım ya hsjd
NobleMom Findukli_Lokum yok canım öyle iş yapmanı engelleyecek kadar ağır değil. Hem çok güçlü hemde çok rahat kullanması. Bütün evi süpürüyorum ama yorulmuyorum
Busel Findukli_Lokum sen v10 alsan bile yeterli olur benim evim küçük ve kedim olmasa v10 alirdim ama v12i mi 15 mi dersen arasında cüzi miktar var 15 alirim derim öyle de yaptım
Findukli_Lokum Busel v10 la v15 arasında neredeyse 6 bin fark var, v10 da kullanışlı olacaksa onu almam daha mantıklı değil mi