Esra___ Suzitosuzi Cnmm benim hep standart gitti başından beri hep 2şer 3er kilo aldım son aylarda da pek değişmedi yani
Vera Lilaalya 70 ile kaldım 18 haftalık 72 😢 yüksek kilolu hamile kaldığım için korkuyorum çok almaktan
Fulyafulya Lilaalya bence de ☺️ Ama gidiyor hızlı bir şekilde sadece göbeğin toplaması uzun sürebiliyor.
CansuDemir Lilaalya 65 le gebe kaldım, 75 le doğuma girdim.Doğumdan çıkınca akşam tartıldığımda 70 dim.Eve gelince 68 gördüm, 10 gün oldu şuan 66 yım. Ama tipi gör, 5 aylık gebe 80 kg dersin 😂 hoş ilk günü resmen 7 aylık fotolarımla aynıydı kalan karnım.
CansuDemir Yoncaarslan Valla iniyor da normal denerken sezeryan olmak zorunda kaldım.Göbeğin alt tarafında tam dikişe denk gelen yer resmen sünmüş tişört gibi.Koca göresiye toparlar inşallah dikişler geçince korse de takcam.
Marygur Lilaalya yo asla kilo almak istemiyorum ama bulantilar oyle bunalttiki beni bulanti olacagina istahim olsaydida keske kilo alsaydim diyorum yani icinde bulundugum zor durumdan dolayi tercihim kilo olurdu😭
GamzEmre Lilaalya aslında sırf hamileyim diye herseyden fazlafazla yemek gerekmiyo ben çok abur cubur yemedim doktorum karbonhidrat yersen sana kilo yapar bebeğe bi faydası olmaz ama protein ağırlıklı yersen bebeğin kilo alır dedi tabi gözünde de bişi kalmasın tadımlık ye 🤗 Doğum yapan arkadaşlarım hemen verdi kiloları çok takmamak lazım bebişler sağlıklı olsun kucağımıza alalımda 🙏 fedakarlık oluyo zaten