Leilademir Lilaalya 46 ile hamile kaldım 28 haftalığım şuan 57 kilodayım😀 deli gibi yememe rağmen iyiyiym bence daha ne kadar alırım bilmiyorum şuan en merak ettiğim şey daha ne kadar daha alırım minyon bir tipim:)
Leilademir Lilaalya ay yok vermiyim çünkü çok zayıftım 11 kilo fark etmiyor bile sporcu gibiyim 😂 insana döndüm resmen 😬😬✌🏻
ada1180 Lilaalya İlk evlendiğimde 50 kiloydum 2,5 sene sonra hamile kaldığımda 62ydim şuan 36+1 iz 72 kiloyum cnm🙈🙈 bnce ideal kilom 58 flan doğumdan sonra inşallah halledicez bu konuyu😂🌸
ada1180 Lilaalya bende 62 yle kaldım cnm 4.5 aya kadar almamıştım hatta verdim sadece meyve fln yiyordum hiçbişey istemiyordu cnm sonradan iştahım açılıyor temkinli git ben bile salsam 30 kilo bile alırdım😂
Esra___ Suzitosuzi Cnmm benim hep standart gitti başından beri hep 2şer 3er kilo aldım son aylarda da pek değişmedi yani
RfyMry 62 ile hamile kaldım 27 haftalıgız 75 kılo ile devam edıyoruz kacla doğuma gırerız bilmiyorum allah kerım🤦🏻♀️😩😀
Dhvfth Lilaalya fazla olnuyo ama gobek duruyo ve esim sen kilo veremezsin tam tersi alirsn diyip her aksam ckolta fln aliyo bni dahada hirslsndryo bu durum ekmegi kestim 😀😀
Esilaminel Esra___ maşallah saglikli kolay dogumlar dilerim⚘ Ben 30 haftaligim 14 kg aldim ondan sormuştum😊 54 ile hamile kaldim simdi 68 kg oldum...