myangelson Seyma0323 ben her ikisini de yapıyorum bazen hemen kaynamaya başladın diye sıcak su ekliyorim bazen soğuk su ekleyip yavaş yavas öyle pişiyor takılıyorum kafama göre 😂
Burnumageliyoduslkmsn Seyma0323 evet canım tabak çeviriyorum kaynamaya başladıktan sonra 40 45 dk pişme derecesine göre değişiyor pirince yaprağa gorede değişiyor
Seyma0323 myangelson iç harcını yaptım tam sarmaya geçecektim bebek kalktı🤭 heralde akşama kaldı ama mutlaka paylaşırım
Beigebaby Seyma0323 Ben suyu sarmaların üstüne kadar çıkarıyorum en üste tabak kapatıyorum su kaynadıktan sonra en kısık ateşte suyu azalana kadar pişiriyorum 1 saati geçiyor pişmesi çok güzel oluyor
Seyma0323 Ygtzynp Bendenizanne Kubracigimm Kiraz53 MadameHappy34 Nazligenc EfnanUmay23 MMad Sumiire Çok teşekkür ederim kızlar yardımıniz için püf noktaları öğrendim🥰
Esragungor34 Seyma0323 sarma kısık ateşte pismeli su üzerini gecmicek şekilde olsun 1 buçuk 2 bardak kadar su ekle bol sıvıyağ veya zeytinyağı gezdir limon dilimleri ve soğan dilimleri ekle lezzet katıyor