Fik Tinkiminki6 son adetim 29 Kasım dı ben hangisi olacam acaba aralığı kaçırdım 🤣ama mantıgen Aralık ayında hamile kaldım dimi 🤔🤭🤣 heyecanlıyım çok ya
Babyykmz Tinkiminki6 kiz allah askina cinsiyetleriniz ne zaman belli oldu bende aralikta hamile kaldim dogumum eylulde doktor erkek hissediorm dedi ama net degl😃
Ulkum-35 Gulsum85 sonra değişiyo banada 2 kere gidişat kız gibi dedi ama en son kontrolümde oğluşum olduğunu öğrendim bakalım 10 gün sonra nolacak 😂
Pinaar3 Serpilinumudu benim de Aralık sonu hamile kaldım. Bacak arasında çıkıntı vardı ama kız mı erkek mi belli olmaz dedi ama doktoru tahmini yüzde 70 kız dedi. Bakalım merak ediyorum ama her şeyden önce sağlıkla doğsun çocuğum kız erkek fark etmez onu şimdiden çok seviyorum
_crazyangel Ben ocakta hamile kaldım haftaya bi tahminde bulunurlar galiba o zaman yazarım RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH 🙏
Ayseturgut _crazyangel bende ocakta hamile kaldım haftaya öğrenicem😁 ocakta hamile kalanlar öğrendi mi cinsiyet
Fik _crazyangel ay inşallah tahminde bulunur bende 15+3 haftalığım 31 inde gideceğim söyler inşallah 🥰 tabi önce sağlıklı olduklarını duyalım sonra cinsiyetini 🤭
Nezosikra Fik benimkide kasımın sonu 31 kasım son adet tarihim öğrendik erkekmiş bebeğim rabbim seninkinide gönlüne göre versin inşallah
Annebabakizi Fik kasımdan bu yana hâlâ ogrenemdiyseniz kesin kızdır..benim kızım da öyleydi 4,5 ay sonra öğrendik cinsiyetini…genelde kızlar göstermiyor 😀